Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení společnosti

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení společnosti"— Transkript prezentace:

1 Představení společnosti

2 Profil společnosti Společnost Poll byla založena roku 1996.
Od samého počátku byla orientována jako firma vývojová Od roku 2016 člen skupiny ŠKODA 100% vlastníkem se stala Škoda Transportation, a.s. Hlavní oblasti působení Systémy ventilace, vytápění a chlazení Statické měniče (nabíječe, střídače, zvyšovače, …) Řídící systémy (trakčních pohonů, hydraulických agregátů brzd) Historie společnosti POLL, s.r.o sahá do počátku devadesátých let 20. století, kdy na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze se malá skupina odborných asistentů a studentů věnovala vývojovým činnostem ve spolupráci s tehdejšími průmyslovými podniky (ČKD Elektrotechnika, ČKD Trakce, OEZ Letohrad, …). Postupně došlo k osamostatnění aktivit a převzetí vývojových prací pod novou firmu. Mezi první projekty, které byly realizovány, patří: vývoj prototypu regulátoru a řízení tramvajového asynchronního pohonu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj a dodávka kompletního řízení trakčního pohonu pro dieselelektrickou posunovací lokomotivu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj, výroba a nasazení distribuovaného řízení LONWorks pro řízení dopravního značení (Eltodo, ) vývoj, výroba zákaznických systémů elektronických spouští jističů řady BLxx Modeion (OEZ Letohrad, ) vývoj, výroba a nasazení výzbroje s pulsním usměrňovačem s IGCT tyristory – modernizace příměstských jednotek řady 560 (v kooperaci s POLOVODIČE a.s., 2002) Společnost POLL, s.r.o. tak působí na trhu od roku 1996, z původního počtu 4 zaměstnanců se rozrostla do středně velké společnosti a rozšířila své spektrum aktivit z původní činnosti (vývoj technických a programových prostředků) i na výrobu a servis řídicích systémů a výkonové elektroniky (nejen) pro drážní aplikace.

3 Systém ventilace, vytápění a chlazení
Jsme výrobce klimatizací pro drážní vozidla Vyvíjíme, vyrábíme, zkoušíme, servisujeme Klimatizace kabiny řidiče a salonu cestujících Topné agregáty pro kabiny řidiče a salony cestujících Řídící a napájecí systémy klimatizací a vytápění Základní vlastnosti Integrovaný systém řízení a napájecí elektroniky Spojitá regulace výkonu v celé pracovní oblasti Integrované řízení topných agregátů Historie společnosti POLL, s.r.o sahá do počátku devadesátých let 20. století, kdy na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze se malá skupina odborných asistentů a studentů věnovala vývojovým činnostem ve spolupráci s tehdejšími průmyslovými podniky (ČKD Elektrotechnika, ČKD Trakce, OEZ Letohrad, …). Postupně došlo k osamostatnění aktivit a převzetí vývojových prací pod novou firmu. Mezi první projekty, které byly realizovány, patří: vývoj prototypu regulátoru a řízení tramvajového asynchronního pohonu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj a dodávka kompletního řízení trakčního pohonu pro dieselelektrickou posunovací lokomotivu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj, výroba a nasazení distribuovaného řízení LONWorks pro řízení dopravního značení (Eltodo, ) vývoj, výroba zákaznických systémů elektronických spouští jističů řady BLxx Modeion (OEZ Letohrad, ) vývoj, výroba a nasazení výzbroje s pulsním usměrňovačem s IGCT tyristory – modernizace příměstských jednotek řady 560 (v kooperaci s POLOVODIČE a.s., 2002) Společnost POLL, s.r.o. tak působí na trhu od roku 1996, z původního počtu 4 zaměstnanců se rozrostla do středně velké společnosti a rozšířila své spektrum aktivit z původní činnosti (vývoj technických a programových prostředků) i na výrobu a servis řídicích systémů a výkonové elektroniky (nejen) pro drážní aplikace.

4 Systém ventilace, vytápění a chlazení
Reference 28T ForCity Classic Konya - Turecko 29T, 30T ForCity Plus Bratislava - Slovensko 18T ForCity Classic Eskişehir - Turecko EVO1, EVO2 – Olomouc, Plzeň 35T ForCity Classic Chemnitz – Německo 15T ForCity Alfa Praha - ČR Připravované projekty DP Mannheim DP Brno, DP Most, DP Litvínov, DP Ostrava KLM-T1706.PRG01 Historie společnosti POLL, s.r.o sahá do počátku devadesátých let 20. století, kdy na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze se malá skupina odborných asistentů a studentů věnovala vývojovým činnostem ve spolupráci s tehdejšími průmyslovými podniky (ČKD Elektrotechnika, ČKD Trakce, OEZ Letohrad, …). Postupně došlo k osamostatnění aktivit a převzetí vývojových prací pod novou firmu. Mezi první projekty, které byly realizovány, patří: vývoj prototypu regulátoru a řízení tramvajového asynchronního pohonu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj a dodávka kompletního řízení trakčního pohonu pro dieselelektrickou posunovací lokomotivu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj, výroba a nasazení distribuovaného řízení LONWorks pro řízení dopravního značení (Eltodo, ) vývoj, výroba zákaznických systémů elektronických spouští jističů řady BLxx Modeion (OEZ Letohrad, ) vývoj, výroba a nasazení výzbroje s pulsním usměrňovačem s IGCT tyristory – modernizace příměstských jednotek řady 560 (v kooperaci s POLOVODIČE a.s., 2002) Společnost POLL, s.r.o. tak působí na trhu od roku 1996, z původního počtu 4 zaměstnanců se rozrostla do středně velké společnosti a rozšířila své spektrum aktivit z původní činnosti (vývoj technických a programových prostředků) i na výrobu a servis řídicích systémů a výkonové elektroniky (nejen) pro drážní aplikace. KLM-T0507.ESK01 KVx-03y

5 Systém ventilace, vytápění a chlazení
15T ForCity Alfa Praha - ČR V roce 2018 dokončeny všechny zkoušky a certifikace Od 03/2019 probíhá zkušební provoz na voze 9285 Záměnná za původní ventilační jednotky a klimatizace Plná integrace do systému vozidla Servis klimatizací Kontroly a opravy chladících okruhů Kontroly a opravy elektroniky Kontroly a opravy mechaniky Historie společnosti POLL, s.r.o sahá do počátku devadesátých let 20. století, kdy na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze se malá skupina odborných asistentů a studentů věnovala vývojovým činnostem ve spolupráci s tehdejšími průmyslovými podniky (ČKD Elektrotechnika, ČKD Trakce, OEZ Letohrad, …). Postupně došlo k osamostatnění aktivit a převzetí vývojových prací pod novou firmu. Mezi první projekty, které byly realizovány, patří: vývoj prototypu regulátoru a řízení tramvajového asynchronního pohonu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj a dodávka kompletního řízení trakčního pohonu pro dieselelektrickou posunovací lokomotivu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj, výroba a nasazení distribuovaného řízení LONWorks pro řízení dopravního značení (Eltodo, ) vývoj, výroba zákaznických systémů elektronických spouští jističů řady BLxx Modeion (OEZ Letohrad, ) vývoj, výroba a nasazení výzbroje s pulsním usměrňovačem s IGCT tyristory – modernizace příměstských jednotek řady 560 (v kooperaci s POLOVODIČE a.s., 2002) Společnost POLL, s.r.o. tak působí na trhu od roku 1996, z původního počtu 4 zaměstnanců se rozrostla do středně velké společnosti a rozšířila své spektrum aktivit z původní činnosti (vývoj technických a programových prostředků) i na výrobu a servis řídicích systémů a výkonové elektroniky (nejen) pro drážní aplikace.

6 Statické měniče Jsme výrobce statických měničů pro drážní vozidla
Nabíječe baterií a zdroje energie pro palubní sítě vozidel 1f a 3f střídače pro napájení zásuvek a ventilátorů Zvyšovače a centrální zdroje energie Reference Nabíječe baterií DP Olomouc, DP Košice. DP Ostrava, DP Plzeň, Push-pull NIM Expres Zdrojové soupravy jednoty ČD typu 471, jednotky ŽSS typu 671, lokomotivy ČD Cargo 71Em, Push-pull NIM Expres CZE pro RegioJET Historie společnosti POLL, s.r.o sahá do počátku devadesátých let 20. století, kdy na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze se malá skupina odborných asistentů a studentů věnovala vývojovým činnostem ve spolupráci s tehdejšími průmyslovými podniky (ČKD Elektrotechnika, ČKD Trakce, OEZ Letohrad, …). Postupně došlo k osamostatnění aktivit a převzetí vývojových prací pod novou firmu. Mezi první projekty, které byly realizovány, patří: vývoj prototypu regulátoru a řízení tramvajového asynchronního pohonu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj a dodávka kompletního řízení trakčního pohonu pro dieselelektrickou posunovací lokomotivu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj, výroba a nasazení distribuovaného řízení LONWorks pro řízení dopravního značení (Eltodo, ) vývoj, výroba zákaznických systémů elektronických spouští jističů řady BLxx Modeion (OEZ Letohrad, ) vývoj, výroba a nasazení výzbroje s pulsním usměrňovačem s IGCT tyristory – modernizace příměstských jednotek řady 560 (v kooperaci s POLOVODIČE a.s., 2002) Společnost POLL, s.r.o. tak působí na trhu od roku 1996, z původního počtu 4 zaměstnanců se rozrostla do středně velké společnosti a rozšířila své spektrum aktivit z původní činnosti (vývoj technických a programových prostředků) i na výrobu a servis řídicích systémů a výkonové elektroniky (nejen) pro drážní aplikace.

7 Řídící systémy Jsme výrobce řídících systémů Diagnostický systém TST
Regulátory trakčních pohonů typu TRS Rekonstrukce vozidel typu T3 Řídící jednotky hydraulických agregátů brzd Brzda DAKO pro vozidla typu 15T, EVO1 a EVO Diagnostický systém TST Ovládání a sledování parametrů zařízení Diagnostika zařízení Záznamy provozních parametrů a poruchových stavů zařízení Historie společnosti POLL, s.r.o sahá do počátku devadesátých let 20. století, kdy na Elektrotechnické fakultě ČVUT v Praze se malá skupina odborných asistentů a studentů věnovala vývojovým činnostem ve spolupráci s tehdejšími průmyslovými podniky (ČKD Elektrotechnika, ČKD Trakce, OEZ Letohrad, …). Postupně došlo k osamostatnění aktivit a převzetí vývojových prací pod novou firmu. Mezi první projekty, které byly realizovány, patří: vývoj prototypu regulátoru a řízení tramvajového asynchronního pohonu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj a dodávka kompletního řízení trakčního pohonu pro dieselelektrickou posunovací lokomotivu (ČKD Dopravní systémy, ); vývoj, výroba a nasazení distribuovaného řízení LONWorks pro řízení dopravního značení (Eltodo, ) vývoj, výroba zákaznických systémů elektronických spouští jističů řady BLxx Modeion (OEZ Letohrad, ) vývoj, výroba a nasazení výzbroje s pulsním usměrňovačem s IGCT tyristory – modernizace příměstských jednotek řady 560 (v kooperaci s POLOVODIČE a.s., 2002) Společnost POLL, s.r.o. tak působí na trhu od roku 1996, z původního počtu 4 zaměstnanců se rozrostla do středně velké společnosti a rozšířila své spektrum aktivit z původní činnosti (vývoj technických a programových prostředků) i na výrobu a servis řídicích systémů a výkonové elektroniky (nejen) pro drážní aplikace.

8 Poll, s.r.o. Výpadová 1676/4a Praha Czech Republic


Stáhnout ppt "Představení společnosti"

Podobné prezentace


Reklamy Google