Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak poznáme policistu Bc. Lenka Sokolová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak poznáme policistu Bc. Lenka Sokolová."— Transkript prezentace:

1 Jak poznáme policistu Bc. Lenka Sokolová

2 Který z těchto lidí je policista?
Správnou odpověď zakroužkuj Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Co nosí policista na hlavě?
Zakroužkuj správnou odpověď Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Co by měl mít policista u sebe?
Opět zakroužkuji správnou odpověď. Zdůvodni, proč a k čemu tu věc policista potřebuje Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Jaké číslo voláme, když potřebujeme policistu?
150 155 158 Opět zakroužkuji správnou odpověď. U ostatních čísel řekni, jestli patří hasičům nebo záchrance Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Použité odkazy OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: %C4%8Dlov%C4%9Bk / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: z%C3%A1chrana-voda / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: / NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: %C4%8Depice / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: bezpe%C4%8Dnostn%C3%AD-helma / KAZ. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: z%C3%A1kon / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW:

7 Použité odkazy NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: p%C5%99enos-p%C5%99enosn%C3%BD-42565/ OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: hv%C4%9Bzda-%C5%A1erif-hv%C4%9Bzda / KAZ. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: ko%C4%8Dka-vinobran%C3%AD-%C5%A1ed%C3%A / KAZ. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: hn%C4%9Bd%C3%A1-um%C4%9Bn%C3%AD / Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho psychika
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje čtyři pracovní listy s jednoduchými interaktivními úkoly. Očekávání a cíle Dítě by mělo vědět, jak vypadá policista, podle čeho ho poznáme a co ke své práci potřebuje. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Práce s výukovým materiálem
U každého snímku si přečtěte poznámku pro inspiraci, jak s materiálem pracovat Na snímcích můžete správné obrázky kroužkovat, špatné škrtat KUMUČ – na magnetickou tabulku můžeme policistu složit z přiložených magnetek nebo si pomocí magnetků můžeme nějaký obrázek policisty připnout a popsat ho Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Jak poznáme policistu Bc. Lenka Sokolová."

Podobné prezentace


Reklamy Google