Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

M Nahraďte tento nápis vlastním textem. Vyberte písmeno a vložte vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "M Nahraďte tento nápis vlastním textem. Vyberte písmeno a vložte vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak."— Transkript prezentace:

1 m Nahraďte tento nápis vlastním textem. Vyberte písmeno a vložte vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

2 o Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

3 c Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

4 b Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

5 l Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

6 a Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

7 h Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

8 o Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

9 p Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

10 ř Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

11 e Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

12 j Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

13 e Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

14 m Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

15 e Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.

16 ! Nahraďte tento nápis vlastním textem. Klikněte na písmeno a napište vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak.


Stáhnout ppt "M Nahraďte tento nápis vlastním textem. Vyberte písmeno a vložte vlastní text. Pro každý snímek použijte jeden znak."

Podobné prezentace


Reklamy Google