Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BAZILIKA V MOHUČI (NĚMECKO). Katedrála svatého Martina a svatého Štěpána (německy: Der Hohe Dom zu Mainz či Mainzer Dom) v Mohuči byla původně postavená.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BAZILIKA V MOHUČI (NĚMECKO). Katedrála svatého Martina a svatého Štěpána (německy: Der Hohe Dom zu Mainz či Mainzer Dom) v Mohuči byla původně postavená."— Transkript prezentace:

1 BAZILIKA V MOHUČI (NĚMECKO)

2 Katedrála svatého Martina a svatého Štěpána (německy: Der Hohe Dom zu Mainz či Mainzer Dom) v Mohuči byla původně postavená v románském slohu, později k ní přibyly gotické a barokní přístavby. Práce na trojlodní stavbě zasvěcené svatému Martinovi a svatému Štěpánovi začaly v roce 975/976. Stavební Sloh: Románská Architektura

3

4 Děkuji za Pozornost

5 Čerpání Informací Informace: https://cs.wikipedia.org/wiki/Katedr%C3%A1la_svat%C3%A9ho_Martina_z_Tours_a_svat %C3%A9ho_%C5%A0t%C4%9Bp%C3%A1na https://cs.wikipedia.org/wiki/Katedr%C3%A1la_svat%C3%A9ho_Martina_z_Tours_a_svat %C3%A9ho_%C5%A0t%C4%9Bp%C3%A1na Obrázky: https://www.google.cz/search?q=Bazilika+v+Mohu%C4%8Di,+N%C4%9Bmecko&source= lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKx9DWuo7fAhXBaFAKHf4QDsUQ_AUIDigB&biw=13 66&bih=608 https://www.google.cz/search?q=Bazilika+v+Mohu%C4%8Di,+N%C4%9Bmecko&source= lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjKx9DWuo7fAhXBaFAKHf4QDsUQ_AUIDigB&biw=13 66&bih=608


Stáhnout ppt "BAZILIKA V MOHUČI (NĚMECKO). Katedrála svatého Martina a svatého Štěpána (německy: Der Hohe Dom zu Mainz či Mainzer Dom) v Mohuči byla původně postavená."

Podobné prezentace


Reklamy Google