Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Domácí úkol Pro molekuly, které jsou uvedeny na stránkách předmětu pod těmito slidy, vypočítejte hodnoty energie. Použijte k tomu volně dostupný software,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Domácí úkol Pro molekuly, které jsou uvedeny na stránkách předmětu pod těmito slidy, vypočítejte hodnoty energie. Použijte k tomu volně dostupný software,"— Transkript prezentace:

1 Domácí úkol Pro molekuly, které jsou uvedeny na stránkách předmětu pod těmito slidy, vypočítejte hodnoty energie. Použijte k tomu volně dostupný software, který si stáhnete z Internetu. Zkuste pracovat s více různými silovými poli a když najdete, tak i s více softwary. Mě pak pošlete informace o jménu software (+odkaz na jeho stránky), názvech použitých silových polí a hodnotách energie pro všechny molekuly. Můžete také přidat komentář, co si myslíte o daném software a o hodnotách energie pro 3 různé konformery Ala-Pro-Ala. Jak to bude s %?: 1% za hodnoty energie pro všechny molekuly v 1 silovém poli a v 1 software. Maximálně 6% na osobu . Poznámka: Molekuly jsou ve fromátu PDB. Pokud budete potřebovat jiný formát, převeďte si je pomocí Babelu:


Stáhnout ppt "Domácí úkol Pro molekuly, které jsou uvedeny na stránkách předmětu pod těmito slidy, vypočítejte hodnoty energie. Použijte k tomu volně dostupný software,"

Podobné prezentace


Reklamy Google