Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor: Petra Kejvalová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor: Petra Kejvalová"— Transkript prezentace:

1 Autor: Petra Kejvalová
Vepřové maso Autor: Petra Kejvalová

2 Původ masa Vepřové maso je označení pro maso pocházející z prasete domácího.

3 Tržní rozdělení masa Při porcování se rozlišují následující díly.
1. Prasečí hlava 2. Lalok 3. Hřbetní sádlo 4. Krkovička 5. Plecko 6. Pečeně 7. Kotleta 8. Panenská svíčková 9. Žebra 10. Bůček 11. Přední kýta 12. Zadní kýta (horní šál, dolní šál a ořech) 13. Kolínko 14. Nožička 15. Ocásek

4 gulas 1kg 160kč

5 Staročeska vepřova 1kg 190kč

6 Vepřove medalonky 1kg 220kč

7 ĎÁBELSKÉ PLÁTKY 1kg 120kč

8 VEPŘOVÉ KOTLETY S JABLKY
1kg 100kč


Stáhnout ppt "Autor: Petra Kejvalová"

Podobné prezentace


Reklamy Google