Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_24_Vánoce

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_24_Vánoce"— Transkript prezentace:

1 Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_24_Vánoce Téma: Vánoce Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/

2 Anotace Materiál je určený pro žáky 4. ročníku, pro výuku anglického jazyka Prezentace na interaktivní tabuli Prezentace je určena pro procvičení slovní zásoby a společnou práci s učitelem, může být též použita jako samostatný pracovní list Pomůcky: interaktivní pero, fixy na interaktivní tabuli Inovace: interaktivní způsob učení, hlasité opakování slovíček Metodické pokyny: hlasité opakování slovíček, kresba dle popisu, doplňování textu

3 VÁNOCE - CHRISTMAS Vánoce veselé Vánoce o Vánocích vánoční stromek vánoční pohled vánoční hvězda ozdoba svíčka Christmas merry Christmas at Christmas christmas (ch.) tree ch.card ch.star decoration candle Slouží k rozšíření slovní zásoby.

4 Nakresli - Draw three red candles four blue decorations
at the top – na vršku under the tree – pod stromečkem three red candles four blue decorations five green decorations six yellow decorations a yellow star at the top seven presents under the tree Slouží k procvičení slovní zásoby. Možno použít jako pracovní list pro samostatnou práci žáků nebo pro společnou práci na tabuli.

5 Složeniny se slovem snow
sněhulák sněhová koule sněhová vločka a snowman a snowball a snowflake Slouží k rozšíření slovní zásoby.

6 Vánoční pohled – Christmas card
Dear Peter, I wish you a Merry Christmas and a Happy New Year. Love, Jana Dear ………………., I ……………. you a Merry ……………………. and a Happy ……… ………. . Love, ………………. Žáci vpisují vánoční přání dle vzoru. Může být použit jako pracovní list pro samostatnou práci žáků nebo pro společnou práci na tabuli.

7 Zdroje foto – archiv autora


Stáhnout ppt "Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_22_INOVACE_24_Vánoce"

Podobné prezentace


Reklamy Google