Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Suroviny pro cukráře I. ročník
VY_32_INOVACE_ Čtyřsměrka Autor: Gražyna Salamonová, Mgr. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/ – Individualizace a inovace výuky
2
Anotace Řešení čtyřsměrky, která je součástí pracovního listu - test – obiloviny, mouka, lepek. Pomáhá rozvíjet klíčové kompetence žáka. Můžou ho využívat žáci oboru Cukrář, Kuchař, Pekař v předmětech Suroviny, Potraviny a výživa. Může se použít při výuce na opakování.
3
Najdi a vypiš správné výrazy související s obilovinami a moukou
Najdi a vypiš správné výrazy související s obilovinami a moukou. Zbylé písmena čtená vodorovně dopiš do tajenky
4
Obiloviny
5
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
6
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
7
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
8
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
9
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
10
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
11
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
12
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
13
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
14
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
15
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
16
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
17
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
18
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
19
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
20
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
21
C N E O I A R L V S K Z M T Ž Ř Č U Ű Š É P J - H Ý B Y D
22
Celozrnné výrobky jsou
TAJENKA Celozrnné výrobky jsou zdravé.
23
Použitá literatura Bláha, L., Šrek, F., Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka. INFORMATORIUM, spol. s r. o., Praha ISBN
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.