Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytleskej podle slabik

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytleskej podle slabik"— Transkript prezentace:

1 Vytleskej podle slabik
Vnímání

2

3

4

5 Použité odkazy Vlastní ilustrace

6 Metodický pokyn Integrovaný blok: vnímání
Popis Děti rytmizují zobrazené pohádkové postavy Očekávání a cíle Propojení více vjemů (vizuální, sluchový…) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na snímku jsou zobrazeny dvě postavičky, které mají děti za úkol rytmizovat. Puntíky pod obrázky jsou zpětnou vazbou, zda děti tleskly ve správném počtu Kliknutím na puntíky se zbarvují zeleně (správně) a šedě (špatně) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Děti na magnetickou tabulku přiřazují správný počet magnetek. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Prvky polytechnické výchovy
Zacházet s předměty digitální technologie, využívat nejzákladnější funkce počítače (zapnout-vypnout, práce s myší, jednoduchou klávesnicí) Vnímat a rozlišovat pomocí všech smyslů Sluchem rozlišit slova, slabiky Správně reagovat na světelné a akustické signály Chápat základní číselné a matematické pojmy, elementární matematické souvislosti a dle potřeby je využívat Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Vytleskej podle slabik"

Podobné prezentace


Reklamy Google