Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou, 15. 05. 2018 26.12.2018 1.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou, 15. 05. 2018 26.12.2018 1."— Transkript prezentace:

1 Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou, 1

2 DISPEČINK A PŘÍRAVA IDS
Co se podařilo DISPEČINK A PŘÍRAVA IDS CED již plně funguje u všech kmenových dopravců (ČSAD Vsetín, HOUSACAR, ČSAD Uherské Hradiště, KRODOS BUS): Hlídá návaznosti BUS – BUS a VLAK – BUS Všichni tito dopravci mají odbavovací zařízení od společnosti Mikroelektronika spol. s r. o., pouze ČSAD Uherské Hradiště od EMTestu. Vlakové soupravy dopravce ČD, a. s. jsou sledovány na všech tratích na území Zlínského kraje. Pokračování přípravy IDS ZK Pokračování přípravy karty KOVEDka – spolupráce s MSK (clearing)

3 Co se podařilo? PASPORT ZASTÁVEK BUS VE ZLÍNSKÉM KRAJI
Kompletně zpracován pasport zastávek VLD i MHD ve Zlínském kraji Pravidelná aktualizace dvakrát ročně Doplněny nové zastávky a aktualizován stav u existujících, u kterých proběhla rekonstrukce

4 Co se podařilo? SPOLUPRÁCE S ČRo
Spolupracujeme s Českým rozhlasem – původně studio Brno, po založení samostatného regionálního studia Zlín s tímto studiem Každý den v rámci Zelené vlny informace o mimořádnostech ve veřejné dopravě – data dodávají dispečeři CED Jednou týdně poskytujeme rozsáhlejší informace o plánovaných uzavírkách a výlukách na další týden Občasné rozsáhlejší informace o veřejné dopravě a plánovaném rozvoji

5 DOKONČENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA DOPRAVCE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVY
Co se nepodařilo? DOKONČENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA DOPRAVCE VEŘEJNÉ LINKOVÉ DOPRAVY Nové vedení kraje – jiný názor na fungování regionální dopravy. Nové vedení kraje formálně prodloužilo lhůtu pro podání nabídek o další rok, ve skutečnosti se však v podstatě jedná o úplné zrušení původní zakázky a zpracování zcela nové dokumentace. Nové vedení ZK zadalo zpracování Plánu dopravní obslužnosti ZK externí firmě, KOVED zapojen pouze minimálně. Výstupy z této vzniklé dokumentace mají být podkladem pro upravené zadání veřejné zakázky. Konečný termín prozatím nejistý.

6 Další změny v KOVEDu byla odvolána z funkce Ing. Fuksová a na její místo jednatele byl jmenován Ing. Kavan. Ing. Brachtl byl jmenován výkonným ředitelem společnosti. Toto uspořádání nevydrželo ani rok a byl novým jednatelem jmenován Ing. Nedbal. Co bude za rok?

7 Děkuji Vám za pozornost
Ing. František Brachtl Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje, s.r.o.


Stáhnout ppt "Činnost společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje s.r.o. Konference IDS Žďár nad Sázavou, 15. 05. 2018 26.12.2018 1."

Podobné prezentace


Reklamy Google