Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Polonesené obraceče HIT T

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Polonesené obraceče HIT T"— Transkript prezentace:

1 Polonesené obraceče HIT T
HIT T / HIT T Polonesené obraceče HIT T HIT T v sobě kloubí vysokou výkonnost s inteligentní konstrukcí!

2 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T - technické údaje
Pracovní záběr - m 11,0 13,2 Pracovní záběr dle DIN - m 10,6 12,7 Dopravní šířka - m 2,9 Dopravní výška - m 2,7 Počet rotorů 10 12 Počet ramen na rotoru 6 Základní hmotnost - kg 1980 2300 Pneumatiky rotorů 16x6,5-8 Pneumatiky podvozku 260/

3 HIT T / HIT T – agregace Prodloužený rám dotěžuje zadní nápravu traktoru. Poloha otočného bodu závěsu pro dobrou manévrovatelnost obraceče. Otočný závěs horní / dolní poloha Prodloužený závěs do spodních ramen traktoru ve volitelné výbavě. Jednostranný širokoúhlý kloubový hřídel s přetěžovací spojkou. Integrovaná volnoběžka. Prodloužený interval mazání pro snížení nároků na údržbu. Stabilní konstrukce páteřového rámu (200x120x6 mm). Zavěšení rotorů nezávisle na rámu  příčný i podélný výkyv rotorů při práci (rám nezatěžuje rotory vlastní hmotností). Odstavná patka s klikou.

4 HIT T - rotory DynaTech Optimalizovaný tvar ramen zmenšuje jejich zatížení. Tažené obracení umožňuje šetrnou manipulaci s obraceným materiálem. Rovnoměrné a vzdušné odkládání pokosu po celém záběru. Lisované profilované rotory pro spolehlivé šroubované uchycení ramen prstů. Nestejnoměrná délka prstů  minimalizace znečištění píce a prodloužení životnosti prstů. Vydutý tvar opěrné podložky prstů prodlužuje jejich životnost. Funkce pojistky proti ztrátě prstů.

5 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T – pohon rotorů
Uzavřený úhlový převod s mazáním v mazací tuku. Vysokodimenzovaná ložiska s velkou roztečí uložení. Pohon bezúdržbovým dvojitým kloubem. Vnější rotory s pohonem spojkou POWER s možností sklopení o 180°.

6 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T – LIFTMATIC PLUS
Jedinečný kulisový mechanismus Rotory jsou zdvedané pomocí kulisového mechanismu, který zabezpečuje vodorovné zvedání rotorů  prsty nenazachycují o půdu  minimalizace znečištění píce a zatížení prstů a rotorů. Světlost při zdvihu na úvrati 90 cm. Pracovní pozice prstů. Vodorovná pozice prstů.

7 HIT T – podélné kopírování nerovností
Podvozek (2 pneumatiky s velkými rozměry) plní funkci čelního kopírovacího kolečka  efekt Multitast. Velké pneumatiky eliminují zapadnutí kola do nerovností (např. po prasatech)  funkčnost, spolehlivost a čistá sklizeň. Nezávislé uchycení rotorů na rámu. Minimalizace znečištění píce a zatížení prstů a rotorů.

8 HIT T – příčné kopírování nerovností
Každý rotor je nezávisle uložený  optimální kopírování nerovností. Středové válce stabilizují rotory při zdvihu na úvratích. Minimalizace znečištění píce a zatížení prstů a rotorů.

9 HIT T / HIT T - ovládání 1 dvoučinný okruh pro přestavení transportní a pracovní polohy (lanko pro hydraulické odblokování). 1 jednočinný okruh s plovoucí polohou pro ovládání rotorů v pracovní poloze. Sklon rotorů nastavitelný ve 3 polohách  bez nutnosti použití nářadí. Klika pro centrální nastavení výšky prstů.

10 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T – krajové obracení
2 pravé rotory jsou hydraulicky přestavitelné o 15°  kvalitní obracení i při práci na úvratích (nutný 1 dvoučinný okruh).

11 HIT T / HIT T – doprava Stabilní podvozek s pneumatikami 260/70-15,3 (na přání 340/55-16) pro vysokou rychlost při dopravě a bezpečný transport. Přestavení do dopravní polohy bez vystupování obsluhy z kabiny řidiče. Čelní i zadní výstražné tabulky s osvětlením v základní výbavě.

12 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!
HIT T / HIT T Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

13 Ing. Jaroslav Dvořák, ZD Nové Město na Moravě
HIT T - uživatelé Ing. Jaroslav Dvořák, ZD Nové Město na Moravě HIT T agregujeme s traktorem Zetor Podvozek je osazený velkými pneumatikami, které nezapadávají. Zároveň má podvozek funkci snímání terénu, takže kopírování povrchu půdy rotory je výborné a to i v hodně nerovném terénu. Rotory jsou pohyblivé v každé své poloze. Po dobrých zkušenostech s prvním strojem jsme zakoupili stroj druhý.

14 HIT T - uživatelé Oldřich Kopecký, Končiny, okres Ústí nad Orlicí „Dvanáctirotorový obraceč dobře kopíruje terén, má velkou výkonnost, rychlé a snadné rozkládání / skládání, jednoduchou údržbu, je bezpečný a rychlý při přepravě. Celková spokojenost se strojem,“ uvedl první uživatel v ČR.

15 HIT 10.11 T - uživatelé Stanislav Žák
předseda představenstva Zemědělská Klučenice a.s. „Obraceč HIT T má i přes své rozměry vynikající manévrovatelnost, je stabilní i na svazích, snadno se zvedá a sklápí a rozklápí na souvratích a při přesunech. Má také perfektní kopírování půdy díky samostatnému podvozku a proto i vysokou kvalitu práce,“ řekl Stanislav Žák.

16 HIT 10.11 T - uživatelé Miroslav Hlaváček, Boleboř
„HIT T jsem označil strojem roku. Vyhovuje nám mj. jeho vysoká hodinová výkonnost s možností nasazení dle podmínek sklizně. Prioritou je pro nás sklizeň kvalitního sena.“

17 Ing. Andrej Baran, PDP Veľké Uherce
HIT T – užívatelia Ing. Andrej Baran, PDP Veľké Uherce „Skúsenosti s obracačmi väčších pracovných záberov od iného výrobcu sme mali už v minulosti ale veľmi sa to v našich podmienkach neosvedčilo. Pri kúpe nového obracača sme uvažovali už o menšom pracovnom zábere ale na doporučenie predajcu sme vyskúšali novú generáciu HIT T, ktorý je vybavený vlastným nosným podvozkom a generačným systémom zdvíhania rotorov. Musím povedať, že sme s týmto strojom veľmi spokojní, dokonale kopíruje nerovnosti aj v zhoršených podmienkach,“ konštatoval Ing. Andrej Bran, vedúci TS.

18 HIT 12.14 T - uživatelé Petr Miksa, Dobrohostov
„S dvanáctirotorovýým HIT T jsem velmi spokojený. I při svém velkém záběru je to kompaktní stroj, který je jednoduše ovladatelný a má vynikající manévrovatelnost. Lze s ním zajet do všech koutů pozemků, do každého rohu. Obraceč má nízké energetické nároky – dle možností pracuje s traktory o výkonu 52 k nebo 95 k a funguje dobře,“ řekl Petr Miksa.

19 HIT T - uživatelé Ing. Jakub Stojan Zemědělská společnost AGRAS Želatovice, a.s. „Manipulace s pící je šetrná, což je v souladu s naší filozofií. Stroj pěkně kopíruje terén, což v našich podmínách oceňujeme, stejně i přepravní podvozek, který má funkci kopírovacího kolečka. Jednoduché a pohodlné je také ovládání z kabiny řidiče. S obracečem jsme spokojeni, při prvních sečích se osvědčil.“

20 HIT 12.14 T - uživatelé Hubert Silný, Raspenava, okres Liberec
„Obraceč HIT T s pracovním záběrem 13,2 m agregujeme s traktorem Zetor Kopírování nerovností každého rotoru a kvalitní rozhoz je pro tento stroj charakteristické,“ konstatoval Hubert Silný.

21 HIT 10.11 T - uživatelé Josef Koliba, Dobrná
„Nový tažený desetirotorový obraceč HIT T jsme pořídili na základě letitých zkušeností se stroji Pöttinger. Oproti starším strojům má obraceč se záběrem 11 metrů hodně konstrukčních změn, takže obracení píce je velmi kvalitní, stébla se na stroji nezachytávají, hmota je rovnoměrně a vzdušně rozmístěna po celém řádku.“

22 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost! Freitag, 07. Dezember 2018


Stáhnout ppt "Polonesené obraceče HIT T"

Podobné prezentace


Reklamy Google