Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Domácí úkol Pro molekulu morfinu (vzorec si najděte na Internetu) vytvořte: FSR (kořen = atom N) SAR SSSR Popište složitost jednotlivých kroků algoritmu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Domácí úkol Pro molekulu morfinu (vzorec si najděte na Internetu) vytvořte: FSR (kořen = atom N) SAR SSSR Popište složitost jednotlivých kroků algoritmu."— Transkript prezentace:

1 Domácí úkol Pro molekulu morfinu (vzorec si najděte na Internetu) vytvořte: FSR (kořen = atom N) SAR SSSR Popište složitost jednotlivých kroků algoritmu SSSR.

2 Domácí úkol - řešení - FSR
A = { } B = { } C = { -11-10} D = { } E = { }

3 Domácí úkol - řešení - FSR
Poznámky: FSR závisí na číslování a volbě kořene. Při sestavování stromu vždy zařazujte nejdříve uzly s nižšími indexy! Při spojování cyklů je možno v rámci 1 cyklu použít pouze 1 hranu kruhového uzávěru!

4 Domácí úkol - řešení - SAR a SSSR
SAR - kombinace cyklů FSR: Cykly: A, B, C, D, E Kombinace: AB, AC, AD, AE, BC, BD, BE, CD, CE, DE, ABC, … FSR: SSSR:

5 Domácí úkol - řešení - složitosti
Vytvoření prořezaného grafu: O(N2) Vytvoření HR grafu: O(M) Prohledání HR grafu a nalezení externích cyklů: O(M.log(M)) Prohledání HR grafu a nalezení interních cyklů: O(N2.c)


Stáhnout ppt "Domácí úkol Pro molekulu morfinu (vzorec si najděte na Internetu) vytvořte: FSR (kořen = atom N) SAR SSSR Popište složitost jednotlivých kroků algoritmu."

Podobné prezentace


Reklamy Google