Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

U ševce Věra Vernerová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "U ševce Věra Vernerová."— Transkript prezentace:

1 U ševce Věra Vernerová

2 Kdo je švec? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Použité odkazy Vlastní zdroje
GUALTIERO BOFFI. shutterstock [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: photo-cobbler-at-work-with-old-tools.html?src=pp-photo &ws=1 KALINOVSKY, Dmitry. shutterstock [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: /stock-photo-smiling-young-male-postal-delivery-courier-man-in-front-of-cargo-van-delivering- package.html?src=&ws=0 WAVEBREAKMEDIA. shutterstock [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: /stock-photo-portrait-of-a-smiling-male-chef-with-cooked-food-standing-in-the-kitchen.html?src=&ws=0 FRAN1. Pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW: %C3%BAdr%C5%BEb%C3%A1%C5%99-opravy-pracovn%C3%ADk / PRESSMASTER.  shutterstock  [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: image-of-an-enthusiastic-intern-looking-at-camera.html?src=pp-photo &ws=1

7 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho psychika
Popis Prezentace obsahuje 4 pracovní snímky s interaktivním úkolem. Očekávané cíle Dítě si osvojuje poznatky o povolání ševce. Seznamování se světem lidí. Děti pravidelně navštěvují ševcovskou dílnu přímo v Domažlicích. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Práce s interaktivním materiálem
2. snímek – děti poznávají povolání, pracují s lištou pera 3. snímek – děti pomocí lišty pera spojují páry bot 4. a 5. snímek – děti seřazují boty podle velikosti Využití KUMUČE – a) děti mohou botu nakreslit a magnetky ozdobit, b) nakreslit botu na papír, rozstřihnout a složit na magnetickou tabulku Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "U ševce Věra Vernerová."

Podobné prezentace


Reklamy Google