Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O Newtonovo jablko středa 19.07.2017.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O Newtonovo jablko středa 19.07.2017."— Transkript prezentace:

1 O Newtonovo jablko středa

2 Program dne Dopoledne Prison break Odpoledne Vědecké pokusy

3 Jídelní lístek Svačina medová pomazánka, rohlík
Oběd frankfurtská polévka uzené maso, bramborová kaše Svačina sušena, meloun

4 Prison break Ti z Vás, kdo na naše tábory posílají děti pravidelně, vědí, že středa na Newtonově táboře patří vyšetřování zločinu. První rok jsme zkoumali mrtvolu včetně červíků, druhý rok přepadení banky, letos to byl útěk nejmenovaného vězně.

5 Prison break Nejdříve musel nastat útěk samotného vězně

6 Útěk vězně

7 Prison break Následně byli konfrontováni s útěkem i první dozorci. Ti byli informací překvapeni, zakecali se při výměně stráží, fasovali totiž nové zbraně, tak si o nich vyměňovali poznatky.

8 Konfrontace dozorců

9 Prison break Mladí vyšetřovatelé skončili i v cele uprchlého vězně. Zevrubnou prohlídkou objevili geologické kladívko, kterým se vězeň dostal ven stěnou poté, co ji pokryl plakátem své oblíbené hory. Následně objevili i pilník, kterým přepiloval mříže. Pak už zbývalo zajistit si od zkorumpovaného dozorce klíč od prádelny, aby získal prostěradlo, po kterém se spustí z vězení dolů. Byl to zkrátka mistr útěků :o)

10 V cele vězně

11 Prison break Samozřejmě se při vyšetřování útěku setkali i se skutečnými vězni :o)

12 Skuteční vězni

13 Prison break Téměř kompletní sestavička postav.

14

15

16 Vědecké pokusy Letos jsme si pro děti nachystali několik mírně vědeckých pokusů. Jelikož se autor tohoto textu zapomněl při povídání s něžným pohlavím (laskavý mužský čtenář pochopí, že v případě našich vedoucích je k tomu důvod), nenakopíroval zbytek fotek z odpoledne do svého PC. Napravíme tedy zítra, zatím si s dětmi můžete o pokusech povídat :o)

17 Program na čtvrtek Jak již bylo avizováno, ve čtvrtek utíkáme před vedrem na koupaliště na Stražisko. Vybavte děti plavkami, ručníkem, krémem na opalování, čepkou (kšiltovka proti slunci), láhví. Raději si u vedoucích ráno při předávání ověřte, zda jste vyplnili v nástupním listu správně kolonku „plavec- neplavec“. Pokud máte pochybnosti, raději vedoucí ještě informujte o dalších skutečnostech. Prosíme Vás – doprovoďte děti na DDC nejpozději do 07:50 hod. Ti, co přijmou po osmé, již nestihnou vlak.


Stáhnout ppt "O Newtonovo jablko středa 19.07.2017."

Podobné prezentace


Reklamy Google