Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Suroviny pro cukráře I. ročník VY_32_INOVACE_16-1-04
Autor: Gražyna Salamonová, Mgr. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/ – Individualizace a inovace výuky
2
čtyřsměrka Najdi a vypiš slova související s bílkovinami, tuky, sacharidy a doplň tajenku. ŘEŠENÍ ČTYŘSMĚRKY
3
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U CH D É Č Ž .
4
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
5
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
6
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž A B Í L K O V I N Y
CH D É Č Ž A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U CH D É Č Ž
7
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
8
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
9
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
10
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
11
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
12
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
13
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
14
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
15
A B Í L K O V I N Y M R Š E S G H Ň Z T U D É Č Ž
CH D É Č Ž
16
TAJENKA Bílkoviny jsou makromolekulární látky složené z AMINOKYSELIN.
17
Použitá literatura Bláha, L., Šrek, F., Suroviny pro učební obor Cukrář, Cukrářka. INFORMATORIUM, spol. s r. o., Praha ISBN Kružliak,P., Schaller, R., Forró, A., Potraviny a nápoje učebnice pro kuchaře a číšníky. IQ147,spol. s r. o., Praha ISBN
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.