Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nářadí – velikost, počet

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nářadí – velikost, počet"— Transkript prezentace:

1 Nářadí – velikost, počet

2 Seřaď od nejmenšího

3 Seřaď od nejmenšího

4 Seřaď od nejmenšího

5 Kolik máme kladiv? Vyber číslo
2 3 4

6 Kolik je šroubováků? 2 4 1

7 Kolik je kleští? 2 4 1

8 Poznáš, co to je? Dotyková obrazovka, připojená k PC
Didaktický kufřík - KUMUČ

9 K tisku

10 Prvky polytechnické výchovy
Vzdělávací oblast: Dítě a jeho psychika Vzdělávací podoblast: Poznávací schopnosti Integrovaný blok: Já, ty, my a vnímání Téma: Nářadí Konkretizované výstupy: Dítě sleduje očima předměty, dokáže je řadit podle velikosti, určí jejich počet. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Zdroje ilustrace – vlastní obrázky Pomůcky:
Počítač a interaktivní obrazovka KUMUČ – nůžky, tabulka, magnety Vystřižené obrázky Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Materiál slouží k seznámení se základním nářadím v tatínkově dílně. Děti řadí nářadí podle velikosti, určují počet. Dětem vytiskneme obrázky a pracují podle instrukcí učitelky na magnetické tabulce. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Nářadí – velikost, počet"

Podobné prezentace


Reklamy Google