Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19"— Transkript prezentace:

1 NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace
AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19 TÉMA: TV – 2.B – Hra - Krmení dravé zvěře ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/

2 ANOTACE Prezentace je určena pro žáky 2. ročníku.
Úkolem je naučit se novou hru. Hra je zaměřená na rychlost, obratnost a skupinovou spolupráci. Žák se pomocí prezentace seznámí s pravidly. Vše probíhalo hravou a zábavnou formou. Děti hrály hru se zájmem.

3 HRA - KRMENÍ DRAVÉ ZVĚŘE
Předmětem prezentace je nová hra, která se dá hrát v tělocvičně i venku. Prezentace je zaměřená na rozvoj rychlosti a obratnosti u dětí. Potřeby: různé předměty různého charakteru nebo malé míčky, drátěnky či švihadla. Postup: Poslechněte si pozorně pravidla hry a potom se rozdělíme do družstev.

4 PRAVIDLA Žáci jsou rozdělení do družstev se stejným počtem dětí. To je dravá zvěř. Uprostřed hrací plochy jsou rozmístěny různé předměty – malé míčky, drátěnky, létající talíře, švihadla atd. To je potrava pro dravou zvěř. Družstva jsou stejně daleko od rozmístěných předmětů. Na povel vybíhá z každého družstva jeden hráč, který přinese svému družstvu vždy jen jeden předmět – jednu potravu. Po návratu vybíhá další hráč. Vítězem se stává družstvo, které nashromáždí vyšší počet předmětů – více potravy.

5 Žáci jsou rozdělení do družstev se stejným počtem dětí
Žáci jsou rozdělení do družstev se stejným počtem dětí. To je dravá zvěř.

6 Uprostřed hrací plochy jsou rozmístěny různé předměty – malé míčky, drátěnky, létající talíře, švihadla atd. To je potrava pro dravou zvěř.

7

8 CITACE Text: vlastní autorské dílo Ilustrace:


Stáhnout ppt "AUTOR: Mgr. Jitka Zajíčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_TV_19"

Podobné prezentace


Reklamy Google