Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BALONKY pracovní listy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BALONKY pracovní listy."— Transkript prezentace:

1 BALONKY pracovní listy

2 Spočítej předměty v prvním sloupci – číslovku vepiš do druhého sloupce
Spočítej předměty v prvním sloupci – číslovku vepiš do druhého sloupce. V posledním sloupci zakroužkuj počet předmětů ze třetího sloupce. 4 5 6 7 3 2 4 5

3 Spočítej balonky v prvním sloupci – číslovku vepiš do druhého sloupce
Spočítej balonky v prvním sloupci – číslovku vepiš do druhého sloupce. Ve třetím sloupci vybarvi počet předmětů podle číslovky v posledním sloupci.. 5 3 4

4 Dokresli balonkům provázky.

5 Materiály, pomůcky a technické vybavení
Použitý zdroj obrázků Materiály, pomůcky a technické vybavení Dotyková obrazovka, připojená k PC tiskárna Didaktický kufřík - KUMUČ (pastelky)

6 Metodický postup Soubor pracovních listů zaměřených na počítání, se kterými pracujeme v návaznosti na materiál „BALONKY – oslavy a hry“ Snímky jsou určené k tisku; texty i texty jsou bez efektů. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Prvky polytechnické výchovy
VZDĚLÁVACÍ OBLAST – Dítě a jeho psychika (psychologická) VZDĚLÁVACÍ PODOBLAST – Poznávací schopnosti – Základní matematické, početní a číselné pojmy a operace. Dosažené konkretizované výstupy – chápat číslovku jako počet prvků; orientovat se v číselné řadě. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "BALONKY pracovní listy."

Podobné prezentace


Reklamy Google