Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Óda na Ravatar 29.9.2010 – 2.10.2010.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Óda na Ravatar 29.9.2010 – 2.10.2010."— Transkript prezentace:

1 Óda na Ravatar

2 Na výjezd jsme spěchali, děsně jsem se těšili
Na výjezd jsme spěchali, děsně jsem se těšili. Jen co jsme si šátky strhli, na Antoru jsme se vrhli. Reflexe, reflexe, čeká nás teď resekce.

3

4 Šest let nás hlad mučí a v břiše nám kručí
Šest let nás hlad mučí a v břiše nám kručí. Plní síly, vervy, nalovíme červy! Příroda nás neláká, Uzřeli jsme Modráka. Reflexe, reflexe, čeká nás teď resekce.

5

6 Kotlík, flaška, lano: „Pojď mi pomoct, kámo
Kotlík, flaška, lano: „Pojď mi pomoct, kámo!“ Masařky i Plameňáci přiložili ruce k práci. Společně se bavili, adrenalin zvýšili. Reflexe, reflexe, čeká nás teď resekce.

7

8 Odpoledne plní síly, na start jsme se připravili
Odpoledne plní síly, na start jsme se připravili. Vyběhli jsme na značky, vybírali zatáčky. S trakařem i na zádech, Říďa chytil druhý dech. Reflexe, reflexe, teď nás čeká resekce.

9 Kolečka se zkřížila, skupina se zradila
Kolečka se zkřížila, skupina se zradila. Kolečka se zkřížily, Zase jsme se sblížili. Máme z toho v hlavě křečka, co nám běhá dokolečka. Reflexe, reflexe, zase bude resekce.

10 Světýlka si hlídáme, nikomu je nedáme
Světýlka si hlídáme, nikomu je nedáme. Vosku máme plné dlaně, vrhneme se zase na ně. Reflexe, reflexe, zase je tu resekce.

11 Kolečka se zkřížila, skupina se zradila
Kolečka se zkřížila, skupina se zradila. Kolečka se zkřížily, zase jsme se sblížili. Máme z toho v hlavě křečka, co nám běhá dokolečka. Refelexe, reflexe, nebude tu resekce?

12

13 Členy kmene Nali, večer jsme se stali
Členy kmene Nali, večer jsme se stali. Hlavovku jsme neměli, Modráka jsme nezřeli. Atmosféra sváteční, byl to večer čtvrteční. Refelxe, reflexe, a je tady resekce.

14 O Antoru bitva, ostrá jako břitva
O Antoru bitva, ostrá jako břitva. Koalice tvoříme, valounky si chráníme. Reflexe, reflexe, to zas bude resekce.

15

16 Kamča, Peťa, Míša, Jarda, Tonda, Kája, je to parta vskutku prima, byla s nimi psina. Nejlepší jsou naše děcka, pro všechny to byla pecka . Odjíždíme odtud svěží, parlamenty hladce běží.


Stáhnout ppt "Óda na Ravatar 29.9.2010 – 2.10.2010."

Podobné prezentace


Reklamy Google