Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301."— Transkript prezentace:

1 Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, Frýdek-Místek Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ Označení vzdělávacího materiálu VY_ 32_ INOVACE_ 6_18TvrS-11 Název tematické oblasti (sady) Zdění Název vzdělávacího materiálu Zdění na tmel Druh učebního materiálu Prezentace Anotace Technologický postup zdění dalších vrstev z cihel plněnou vatou na tmel Klíčová slova Míchadlo, maltovací vozík, čisticí sprej Vzdělávací obor, pro který je materiál určen ZEDNÍK – H/01 STAVEBNICTVÍ – M/01 Ročník I. – lll. Typická věková skupina let Speciální vzdělávací potřeby Žádné Autor Tvrdý Štěpán Zhotoveno, (datum/období) Celková velikost 2 028 kB Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Tvrdý Štěpán. Dostupné z portálu

2 Zdění z cihel plněných minerální vatou
Provádění zdiva Zdění z cihel plněných minerální vatou

3 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Potřebný materiál (podle programu produktů Wienerberger): tenkovrstvá malta, čisticí sprej (separační prostředek), vědro pro rozmíchání, maltovací vozík, vědro na vodu, mísídlo, fanka, pilník.

4 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Tenkovrstvou maltu smíchat s vodou a rozmíchat podle návodu uvedeného na pytli s maltou pro tenké spáry. cca 7-7,5 l vody / 15 kg suché směsi od +5 do +35°C

5 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Maltovací vozík před prvním plněním nastříkat tenkou vrstvou separačního prostředku. To usnadní pozdější čištění.

6 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Nyní se maltovací vozík naplní maltou pro tenké spáry.

7 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Maltovací vozík nasadit na rohu a bez tlaku táhnout přes cihly. Takto se tenkovrstvá malta nanese na horní plochu cihel rychle a jednoduše.

8 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Jako obvykle umístěte na začátku a na konci řady jednu cihlu a k nim přiložte zednickou šňůru. Potom pokládejte cihly na sraz tak, aby byl při spouštění do vrstvy malty slyšet jejich skřípot.

9 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Během delších přestávek v práci položte prázdný vozík do vodní lázně. Tak malta na něm nezaschne. Pokud se má opět pokračovat, vodu z maltovacího vozíku jednoduše vytřeste.

10 Zdění na celoplošnou maltu pro tenké spáry
Po ukončení práce maltovací vozík důkladně vyčistěte proudem vody.

11 Elektronické zdroje: Literatura: Video
Wienerberger a. s. Dostupné z URL: Literatura: Podklad pro navrhování, vydal Wienerberger cihlářský průmysl a.s Video


Stáhnout ppt "Název školy Střední škola elektrostavební a dřevozpracující, Frýdek-Místek, příspěvková organizace Adresa školy Pionýrů 2069, 73801 Frýdek-Místek IČ 13644301."

Podobné prezentace


Reklamy Google