Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Ing. Martin Vacek Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka ÚVOD
2
Podklady pro výuku Internet http://vladahadrava.xf.cz/mapa.html
Potraviny a výživa Marie Šebelová
3
Obsah 1. ročník Úvod Racionální výživa
Rozdělení poživatin, jakost a nákazy Složení potravin Potraviny rostlinného původu, pochutiny Potraviny živočišného původu
4
Mezipředmětové vztahy
Technologie přípravy pokrmů Zacházení s potravinami a skladování Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu
5
Hodnocení Aktivita v hodině Práce ve skupině – prezentace
Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Plnění zadaných úkolů Práce ve skupině – prezentace Prezentace dle zadaného tématu Ústní zkoušení Písemná zkouška Formou testových otázek + psané otázky
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.