Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_161.ANJ.12 In a hotel – check in.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_161.ANJ.12 In a hotel – check in."— Transkript prezentace:

1 Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava
Šablona 32 VY_32_INOVACE_161.ANJ.12 In a hotel – check in

2 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: VY_32_INOVACE Číslo DUMU: 161.ANJ.12 Předmět: Anglický jazyk Název materiálu: In a hotel – check in Autor: Michaela Faltusová Formát: Prezentace Microsoft Powerpoint  Velikost: 553 kB Stupeň a typ vzdělávání: SŠ – odborné vzdělávání Licence k obrazovému materiálu: CC BY, CC BY-SA Datum vytvoření: Klíčová slova: hotel, check in, konverzace, slovíčka Anotace: Procvičení slovní zásoby a ukázka konverzace pro „check-in“ v hotelu. Odkaz na videa s rodilými mluvčími.

3 In a hotel

4 Check in x check out

5 CHECK IN CHECK OUT Přihlásit se k pobytu Odhlásit se To fill out the registration form To return a key card To show your ID To pay the bill To get a key card

6 Vocabulary ROOMS: single room - jednolůžkový pokoj twin room - dvojlůžkový pokoj (oddělené postele) double room - dvojlůžkový pokoj (manželská postel) triple room -trojlůžkový pokoj (také family room) extra bed - přistýlka Registration form – registrační formulář Credit card – kreditní karta Key card – vstupní karta Breakfast is included – snídaně je zahrnuta

7 R - receptionist G - guest R: Good morning, madam
R - receptionist G - guest R: Good morning, madam. Welcome to New York Plaza hotel. How can I help you? G: Good morning. I have a reservation. Can I check in? R: Sure. What is your name? G: Paula Jones. R: Thank you. Let me check it. Yes, you have a reservation for a double room for five nights. G: That's right. R: Can I have your ID, madam? G: Here you are. R: Thank you. And may I have your credit card? G: Yes, let me find it. Here you are.

8 R: Thank you, madam. Can you fill out this registration form, please
R: Thank you, madam. Can you fill out this registration form, please? G: Yes, sure. R: Thank you. Here is our key card. Your room number is 25 on the second floor. Breakfast is included and it is served from 7 to 10 in our restaurant on the ground floor. R: Is there anything else I can do for you? G: Yes, is there a wi-fi in the hotel? R: Yes, there is. You can find the log-in information in your room. G: Thank you.

9 R: Have a pleasant stay, Mrs. Jones. G: Thank you. Bye. R: Good bye.

10 video

11 MR. Bean – check in HAVE FUN!
HAVE FUN!


Stáhnout ppt "Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_161.ANJ.12 In a hotel – check in."

Podobné prezentace


Reklamy Google