Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Plochý stropní systém GIF je uzavřený podhled určený pro použití v kuchyňských a potravinářských provozech s nízkou intenzitou výměny vzduchu. Jeho výhody:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Plochý stropní systém GIF je uzavřený podhled určený pro použití v kuchyňských a potravinářských provozech s nízkou intenzitou výměny vzduchu. Jeho výhody:"— Transkript prezentace:

1 Plochý stropní systém GIF je uzavřený podhled určený pro použití v kuchyňských a potravinářských provozech s nízkou intenzitou výměny vzduchu. Jeho výhody: - použití velkoformátových stropních dílců integrované osvětlovací a větrací prvky pevné zavěšení pro snadné čištění podhledu ze země stálý vzhled a prakticky neomezená životnost stropních prvků díky potažení vrstvou PVDF (polivynildenchluorid) materiálové provedení AlMgSi 0,5 nebo nerez barevné provedení dle stupnice RAL, základní bílé funkční technologie pro profesionální kuchyně

2

3 Centrum Krejcárek, Praha

4 Sheraton Charles Square Hotel Prague

5 KJB Strakonice

6 Hotel Astrum Laus, Levice

7 APB Plzeň

8 Elektrárna Ledvice

9 KJB Prostějov


Stáhnout ppt "Plochý stropní systém GIF je uzavřený podhled určený pro použití v kuchyňských a potravinářských provozech s nízkou intenzitou výměny vzduchu. Jeho výhody:"

Podobné prezentace


Reklamy Google