Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:"— Transkript prezentace:

1 METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Moderní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo UM: VY_12_INOVACE_ Jméno autora: Mgr. Blanka Vanišová Datum, období kdy byl vytvořen: Název práce: Ferda Mravenec 3 - prezentace Předmět, pro který je VM určen: Čtení Ročník, pro který je VM určen: Třetí Časová dotace: 1 hodina Vzdělávací oblast, tematický okruh, téma: Čtení s porozuměním Metodický list, anotace- výstižný popis způsobu použití VM ve výuce: Nejprve si s dětmi přečteme 3. kapitolu z knížky – setkáváme se s mnoha Ferdovými kamarády. Následně si s dětmi prohlédneme prezentaci s obrázky. Žáci mohou sami vyhledávat informace k jednotlivým živočichům. Slouží k posílení mezipředmětových vztahů (Čas). Pomůcky: kniha Ferda Mravenec (Ondřej Sekora) encyklopedie, Pc

2 FERDA MRAVENEC ONDŘEJ SEKORA
O TOM, JAK SE HLEMÝŽĎ ZLOBIL A JEŠTĚ VÍCE A SVIŽNÍK NA NĚJ VOLAL:“Co tak utíkáte, strejčku?“

3 Hlemýžď zahradní

4 Kobylka zelená

5 Pavouk

6 Mandelinka

7 Beruška

8 Kovařík

9 Svižník

10 Střevlík měděný

11 Komár

12 Čmelák

13 Závěr: Veškerá neocitovaná díla jsou dílem autora nebo byly použity materiály z knihoven Microsoft Word 2003. Materiály jsou určeny pro bezplatné užívání pro potřeby výuky a vzdělávání na všech typech škol.


Stáhnout ppt "METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:"

Podobné prezentace


Reklamy Google