Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Porovnání nákladů příp

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Porovnání nákladů příp"— Transkript prezentace:

1 Porovnání nákladů příp
Porovnání nákladů příp. příjmů na některé ovlivnitelné položky obecního rozpočtu: Elektrická energie Voda Lesní hospodářství

2 Graf spotřeby el.en Graf pro meziroční porovnání nákladů na el.en.v budově OÚ(+ hospůdka), veřejné osvětlení, požární zbrojnice. Porovnání je v tisících Kč a není zohledněno zdražování el.en. Jde tedy POUZE o porovnání nákladů na spotřebovanou energii.

3 Porovnání spotřeby el.en. celkem

4 Náklady el.en. – obecní úřad

5 Náklady el.en. - veřejné osvětlení

6 Náklady el.en. - SDH

7 Graf nákladů na spotřebovanou vodu
Graf pro meziroční porovnání nákladů na vodu v budově OÚ(+ hospůdka) a požární zbrojnice. Porovnání je v tisících Kč a není zohledněno zdražování vody. Jde tedy POUZE o porovnání nákladů na spotřebovanou vodu.

8 Porovnání nákladů na vodu celkem

9 Náklady voda - OÚ

10 Náklady voda - SDH

11 Výdaje na lesní hospodářství
Koupě a výsadba nových stromků Vyžínání kolem nových stromků Ochrana stromků proti okusu zvěří – stavba oplocenek, ochranné nátěry stromků Do výdajů není započítána mzda obecního hajného ,-Kč měsíčně. Ing.Dvořák vykonává tuto funkci (již 9 let) pro obec bez nároků na odměnu. Je třeba uvědomit si, že je rozdíl mezi „odborným lesním hospodářem“ a „obecním hajným“ !!!!

12 Příjmy z lesního hospodářství:
Platby za samovýrobu dřeva na palivo event.řezivo Zisky z plánované těžby, jak ji určuje platný LHP (lesní hospodářský plán)

13


Stáhnout ppt "Porovnání nákladů příp"

Podobné prezentace


Reklamy Google