Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Center for Machine Perception Department of Cybernetics, Faculty of Electrical Engineering Czech Technical University, Prague Doc Dr Ing Jiří Matas Marie-Curie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Center for Machine Perception Department of Cybernetics, Faculty of Electrical Engineering Czech Technical University, Prague Doc Dr Ing Jiří Matas Marie-Curie."— Transkript prezentace:

1 Center for Machine Perception Department of Cybernetics, Faculty of Electrical Engineering Czech Technical University, Prague Doc Dr Ing Jiří Matas Marie-Curie Evaluation ( v panelu MatEng)

2 Co poradit? Přečtete si „návod“ pro hodnotitele! (viz následující strana) Ještě lepší by byl on-line formulář používaný v systému RIVET - má specifické dotazy, které (zejména unaveného) hodnotitele vedou. Žádost je třeba psát tak, aby na tyto otázky mohl hodnotitel odpovídat kladně. Přemýšlejte, jak se na projekt bude dívat hodnotitel! Mezi hodnotiteli jsou obrovské rozdíly: od profesionálních hodnotitelů, kteří jsou odborníky na všechno a zároveň na nic (a zejména nechtějí nikoho dráždit) až po špičkové vědce (ale těch je poměrně málo) – ukažte návrh někomu mimo obor. Hodnotitelé si projekty vybírají podle zájmu/odbornosti podle abstraktu (pokud někomu připadá abstrakt zajímavý, a projekt je o tom, co abstrakt naznačil, bude mít k projektu kladný postoj)

3 3

4 IEF IOF IIF (F = Fellowship) 4 IE intra-european/ II incomming /IO outgoing U každého typu jiné priority IO:  cílové pracoviště musí být úplná špička, typicky v USA, Kanada. Nemiřte ke známým, tam kde někdo byl, ale na nejlepší pracoviště. Z jejich hlediska jim nabízíte pracovní sílu zdarma co navíc přinese „overhead“, tudíž kterýkoliv kvalitní výzkumník (nemusí být žádná „hvězda“) má naději.  Jde o dovoz znalosti do EU, na to není třeba superstar. Nemyslím, že je těžší získat než IE!  Navíc máte ještě placen rok doma (zisk pro vaše pracoviště) II: pracovník z ne-EU ciziny musí být hodně dobrý, bude v EU dobře placen po dobu 3 let. Zde byla velmi malá konkurence – ti dobří mají i mnoho možností. Nevím,kdo je všechno „eligible“ (Rusko?, Ukrajina?, Srbsko?), ale s dobrým kandidátem je naděje veliká

5 IEF IOF IIF (F = Fellowship) 5 IE: jádro programu. Důležitá je kvalita uchazeče i cílového pracoviště, důraz je i na komplementaritu (možná trošku překvapivě ….) V návrzích jsou dvě položky „vypravěčské“ – Training a Implementation – snesou hodně fantazie, berte je ale vážně (jejich váha je dohromady 30%) a klidně pište „maximalistický scénář“. Zkušení příjemci mají standardní „řešení“. Zkuste sehnat několik verzi a nechte se inspirovat!


Stáhnout ppt "Center for Machine Perception Department of Cybernetics, Faculty of Electrical Engineering Czech Technical University, Prague Doc Dr Ing Jiří Matas Marie-Curie."

Podobné prezentace


Reklamy Google