Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a."— Transkript prezentace:

1 24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech 17.6-21.6.2013 se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a pátých tříd ze všech škol v Chodově + redaktorky časopisu. Na programu byly sportovní a společenské akce, exkurze Oelsnitz a ZŠ, návštěva zábavního parku, koupání v místním Aquaparku, výlety do okolí, posezení u ohně, diskotékové večery a mnoho dalších zábavných her. My jsme byly u všeho co se dělo a nafotily jsme fotky, které najdete na další straně a také na stránkách naší školy.

2

3 26 CESTOVNÍ DENÍK-SRN Česko-německý animační pobyt Ve dnech 17.6-21.6.2013 se žáci třetích tříd od nás ze školy zúčastnili výměnného jazykového pobytu v TABAKSTANNE. Po příjezdu do tábora jsme se ubytovali v chatkách, vybalili si věci a seznámili s programem. Měli jsme jazykovou animaci a naučili se pár německých slovíček. Druhý den ráno jsme odjeli do zábavného parku SONNENLAND. Po příjezdu jsme se seznámili s německými dětmi, se kterými jsme si vyměňovali česká i německá slovíčka. Ve středu po snídani jsme se vydali do základní školy v Oelsnitz. Viděli jsme moderní učebny, sportovní halu, družinu, bazén, venkovní učebnu a mnoho dalších věcí. Před odjezdem do tábora jsme se společně vyfotili s vitráží. Po příjezdu jsme hráli hry (volejbal, slovní kopaná, míčové hry…) Čtvrtek dopoledne jsme strávili v místním Aquaparku a odpoledne jsme se jeli podívat do hornického muzea, kde jsme byli v podzemí, viděli parní stroj a další náčiní horníků. Večer jsme roztančili parket na diskotéce. Pátek ráno jsme balili a ještě jednou navštívili Aquapark a odtamtud jsme jeli rovnou domů. Výlet se vydařil, vyšlo nám počasí a všem se v Německu moc líbilo !

4 27 FOTKY Z NĚMECKA


Stáhnout ppt "24 JAZYKOVÝ ANIMAČNÍ POBYT-NĚMECKO Ve dnech se konal jazykový animační pobyt v Německu, Tabakstanne, který navštívily děti ze třetích a."

Podobné prezentace


Reklamy Google