Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vzdělávací materiál Mgr. Kristýna Dvořáková. Co může být ? Pracovní list pro žáka Prezentace DUM Didaktická pomůcka Příprava na hodinu Písemná práce Osmisměrka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vzdělávací materiál Mgr. Kristýna Dvořáková. Co může být ? Pracovní list pro žáka Prezentace DUM Didaktická pomůcka Příprava na hodinu Písemná práce Osmisměrka."— Transkript prezentace:

1 Vzdělávací materiál Mgr. Kristýna Dvořáková

2 Co může být ? Pracovní list pro žáka Prezentace DUM Didaktická pomůcka Příprava na hodinu Písemná práce Osmisměrka Úlohy pro samostatnou práci žáků

3 Podmínkou je: ● vzdělávací materiál vytvoří pedagog ● vzdělávací materiál vytvoří tým pedagogů ● dané školy.

4 Výukové materiály jedné sady (36 ks) MOHOU být určeny pro více ročníků. Například Zeměpis: ● 7.ročník (11 materiálů) ● 8.ročník (12 materiálů) ● 9.ročník (13 materiálů)

5 Obrázek ● je vhodné používat obrázky z tzv. otevřených galerií (to jsou volně šiřitelné obrázky) ● vždy musíte uvést zdroj a jeho adresu ● http://www.clker.co m/clipart-10842.html

6 Citace ● můžete použít generátor citací : ● http://www.citace.com ● DVOŘÁKOVÁ, Kristýna. DUM. 1. Želešice : MŠ a ZŠ, 2011. citace, s. 12. ● nebo si najdete na internetu jak citovat : ● http://www.1.cnni.cz a spousta jiných

7 Nemusíte ale ● tvořit jen v PC - v elektronické podobě... ● můžete ● vyrobit modely, pomůcky atd. ● pokusy (i destrukční, musí však být zdokumentovány)


Stáhnout ppt "Vzdělávací materiál Mgr. Kristýna Dvořáková. Co může být ? Pracovní list pro žáka Prezentace DUM Didaktická pomůcka Příprava na hodinu Písemná práce Osmisměrka."

Podobné prezentace


Reklamy Google