Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky."— Transkript prezentace:

1 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/21.3569 Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název materiálu:VY_32_INOVACE_06_Společné záliby Autor:Petra Bořutová Ročník:2. – 3. Datum vytvoření:24. 3. 2014

2 Vzdělávací oblast:Já a můj svět Tematická oblast:Moje rodina Předmět:Prvouka Výstižný popis způsobu využití, metodické pokyny: Jak vlastně doma děti tráví společný čas s rodiči. Jestli se zapojují do volnočasových aktivit. Klíčová slova:Sport, nákup, návštěva, výlet, práce Druh učebního materiálu:prezentace

3

4  Sportováním  Nakupováním  Navštěvujeme rodinu, kamarády  Jezdíme na výlety  Společně pracujeme na zahradě, doma

5 Děláš nějaký sport společně s rodiči?

6 Co ještě rodiči nakupuješ?

7 Jaké členy rodiny jezdíš navštěvovat? Dědečka a babičku Tetu, strýce, bratrance a sestřenice

8 Spoj: hrad Zoo kolotoče příroda koupaliště kino

9 Jakou práci děláš s rodiči?

10 Použité zdroje: Všechny obrázky použity z Klipartu.


Stáhnout ppt "Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky."

Podobné prezentace


Reklamy Google