Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010."— Transkript prezentace:

1 Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010

2 Co dnes budeme probírat  Projekt RP  Rozdíly mezi PZ a RP  Cíle projektu  Průzkum veřejnosti  Navrhované změny  Využití zkušeností a informací z předešlých organizovaných soutěží

3  Projekt Regionální potravina ZK  Strategie projektu  Smluvní podmínky – Mze ČR & OAK Zlín  Finanční rozvržení › Organizace soutěže › Mediální kampaň › Ochutnávky › Informace o RP do škol  Otázky a odpovědi (na závěr!) Projekt regionální potravina

4 Perla Zlínska  Perla Zlínska › 6. ročník soutěže › 146 oceněných výrobků › Zavedená značka › První stupeň pro vítěze Regionální potraviny › Malá propagace › Značka nemá omezenou dobu užívání › Doporučení: povinnost účastníků soutěže – jako člen agrární komory!

5 Regionální potravina ZK  Regionální potravina ZK › První ročník › Velká mediální a propagační kampaň jak na krajské, tak i celorepublikové úrovni › Vyšší finanční vklad do projektu › Další zavedení značky ! › Soustředit činnost a pravomoc rozhodování více na region

6 Naše hlavní cíle projektu ve ZK Podpora vítěze ve Zlínském kraji: mediální kampaň – televize, rádia kampaň v tisku propagační předměty – letáky, brožury (investice do 1 oceněného výrobce je cca 150 tis. Kč)

7  Zákazníci › Pozitivní - reakce na mediální kampaň - dobré ohlasy na ochutnávky › Negativa – zavedení další značky a matení › zákazníka Výrobci – vítězi (reakce na dnešním semináři ) Průzkum veřejnosti :

8  Sjednotit logo RP a logem PZ  Podpora prodeje oceněných výrobků např. zřízení specielních prodejen  Koordinační tým – vytvoření jednotných a pevných pravidel pro další ročník  Jednání a zhodnocení letošního ročníku organizátorů s Mze a Potravinářskou komoru Navrhované změny

9 Zkušenosti organizátorů Dobré organizační schopnosti OAK Zlín Dobré organizační schopnosti OAK Zlín Dlouholeté zkušeností s organizací soutěže v kraji Dlouholeté zkušeností s organizací soutěže v kraji Znalost terénu (regionu) Znalost terénu (regionu)

10 Otázky a odpovědi:  ? ? ?  Děkuji Vám za pozornost!


Stáhnout ppt "Organizace soutěže „Regionální potravina“ Jana Brázdilová Seminář – Význam a propagace regionálních potravin 2010."

Podobné prezentace


Reklamy Google