Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rozklad mnohočlenů na součin Rozkladové vzorce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rozklad mnohočlenů na součin Rozkladové vzorce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického."— Transkript prezentace:

1 Rozklad mnohočlenů na součin Rozkladové vzorce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802–4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Rozklad mnohočlenů na součin Vypočítej: Sleduj: Druhá mocnina dvojčlenu Druhá mocnina prvního členu Dvojnásobek součinu prvního a druhého členu Druhá mocnina druhého členu Vypočítej a ověř, zda platí: Výsledky jsou stejné.

3 Rozklad mnohočlenů na součin Vypočítej: Sleduj: Druhá mocnina dvojčlenu Druhá mocnina prvního členu Dvojnásobek součinu prvního a druhého členu Druhá mocnina druhého členu Vypočítej a ověř, zda platí: Výsledky jsou stejné. Dokážeš vyslovit vzorec pro druhou mocninu dvojčlenu?

4 Rozklad mnohočlenů na součin Vzorce pro druhou mocninu dvojčlenu:

5 Rozklad mnohočlenů na součin Z daných trojčlenů vyber ty, které jsou druhou mocninou dvojčlenu a tento dvojčlen zapiš:

6 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin dvou stejných činitelů:

7 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:

8 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:

9 Rozklad mnohočlenů na součin Doplň:

10 Rozklad mnohočlenů na součin Vypočítej:

11 Rozklad mnohočlenů na součin Vypočítej: Sleduj:

12 Rozklad mnohočlenů na součin Piš výsledky:

13 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:

14 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:

15 Rozklad mnohočlenů na součin Vypočítej (bez kalkulačky a tabulek) :

16 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:

17 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:

18 Rozklad mnohočlenů na součin Rozlož na součin:


Stáhnout ppt "Rozklad mnohočlenů na součin Rozkladové vzorce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Kamila Kočová. Dostupné z Metodického."

Podobné prezentace


Reklamy Google