Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rekreační objekt - Filipka. Chata se nachází nedaleko Jablunkova a je turistickým východiskem do okolí např. hraniční hřeben Slezských Beskyd, Milíkov,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rekreační objekt - Filipka. Chata se nachází nedaleko Jablunkova a je turistickým východiskem do okolí např. hraniční hřeben Slezských Beskyd, Milíkov,"— Transkript prezentace:

1 Rekreační objekt - Filipka

2

3

4 Chata se nachází nedaleko Jablunkova a je turistickým východiskem do okolí např. hraniční hřeben Slezských Beskyd, Milíkov, Kozubová, Girová, část Slovenských Beskyd, atd. Na podzim se může chodit na houby, v zimě lyžovat ( sjezdovka Filipka). Zařízení je ve správě CÚ pro Moravskoslezský kraj. Rekreace a víkendové pobyty jsou přednostně přidělovány zaměstnancům CÚ pro Moravskoslezský kraj. Případnou volnou kapacitu mohou využít k rekreaci i zaměstnanci ostatních CÚ v rámci CS. Ubytování : § 2x dvoulůžkový pokoj, 1 x třílůžkový pokoj, 1 x čtyřlůžkový pokoj § kuchyň, 2 x WC, sprcha, společenská místnost s televizí a krbem ( vhodné pro ucelenou skupinu lidí – maximálně lze ubytovat 11 účastníků )


Stáhnout ppt "Rekreační objekt - Filipka. Chata se nachází nedaleko Jablunkova a je turistickým východiskem do okolí např. hraniční hřeben Slezských Beskyd, Milíkov,"

Podobné prezentace


Reklamy Google