Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Název školyZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ AutorMgr. Barbara Bláhová NázevVY_32_INOVACE_07_HOLIDAY Téma HOLIDAY AND TRAVELLING Číslo projektuCZ.1.07/1.04.00/21.2803.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Název školyZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ AutorMgr. Barbara Bláhová NázevVY_32_INOVACE_07_HOLIDAY Téma HOLIDAY AND TRAVELLING Číslo projektuCZ.1.07/1.04.00/21.2803."— Transkript prezentace:

1 Název školyZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ AutorMgr. Barbara Bláhová NázevVY_32_INOVACE_07_HOLIDAY Téma HOLIDAY AND TRAVELLING Číslo projektuCZ.1.07/1.04.00/21.2803 Anotace: Žáci pracují s informacemi v minulém čase. Popisují jednotlivé kategorie podle obrázků a vytváří tak příběh o svých prázdninách. Mohou pracovat ve dvojicích a klást si vzájemně otázky a odpovídat. Mohou si také vypracovat svůj vlastní prázdninový příběh a povědět jej ostatním. Použitý materiál: www.office.microsoft.com

2 HOLIDAY COUNTRY FOOD TRANSPORT WEATHER ACCOMMODATION ACTIVITIES

3 QUESTIONS ANSWER QUESTIONS: WHERE DID YOU GO? HOW DID YOU GO? WHERE DID YOU STAY? WHAT DID YOU EAT THERE? WHAT DID YOU DO THERE? WHAT WAS THE WEATHER LIKE? DID YOU ENJOY IT?

4

5

6

7

8

9

10 answers I went to Greece. I went by train. I ate lots of vegetables. I did diving and played bech volleyball. The weather was sunny and I enjoued my holidays very much. I went to Croatia. I went by caravan. I stayed in a house. I ate lots of tins. I relaxed on the beach and sunbathed. The weather was sunny. I enjoyed it very much. I went to Italy. I went by coach. I stayed in a bungalow. I ate pizza. The weather was rainy and cloudy. I visited Rome, watched Tv and read books. I didn´t enjoy my holiday very much. I went to China. I went by plane. I stayed in a big hotel. I ate lots of rice. I visited The Great Wall and watched pandas in the forest. Ialso practised tai-chi. The weather was cloudy, stromy and aslo sunny. I really enjoyed my holiday. I went to Canada. I went by plane. I stayed in an igloo. I ate lots of fish and hamburgers, too. I saw white bear and climbed high mountain. And I aslo wnt skiing. The weather was nice. It was snowing. I enjoyed my holiday. I went to Austria. I went by bike. I stayed in a tent. I ate barbecue food and hot dogs. I was fishing. The weather was sunny and sometimes cloudy. I enjoyed my holiday in Austria


Stáhnout ppt "Název školyZŠ J.E. Purkyně Libochovice a ZUŠ AutorMgr. Barbara Bláhová NázevVY_32_INOVACE_07_HOLIDAY Téma HOLIDAY AND TRAVELLING Číslo projektuCZ.1.07/1.04.00/21.2803."

Podobné prezentace


Reklamy Google