Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečný digitální podpis v praxi
Advertisements

Logistika v silniční dopravě
GX SOLUTIONS BOHEMIA, s.r.o.
™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Jednatel Cargologix, s.r.o.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Zvířata na cestách ohlídáte i na dálku Oborové řešení O2 Car Control.
Gs-Loc logistika a zabezpečení vozidel
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Obsah Úvod Novinky v oblasti služby CarNet
Dohled analýza optimalizace dohled analýza optimalizace Advanced Farming Systems.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Rozšíření informačního systému
Prodejní ceny Možnosti cenové politiky v Řízení zásob Autor: Ing.Robert Naar Skalský Dvůr
Vznětové motory Vznětový motor je v principu konstruován stejně jako zážehový motor. Palivo je do spalovacího prostoru dopravováno odděleně.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB TZB20- Vytápění Regulace, automatizace a měření ve vytápění.
Výuka předmětu automobily
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Vliv teploty na ztráty PHL – způsoby vyjádření Petr Molák, Shell Czech Republic
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
MANET … přehled dostupných modulů …. MODULARITA: MANET je plně modulární což značí jeho otevřenost dalšímu rozvoji. V okamžiku vzniku nového modulu lze.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
Technické řešení ČEPRO, a. s
Plzeňské městské dopravní podniky, a. s.
Návrh systému evidence komponent měřícího řetězce stanic SampleFx.
Sonometer – měřiče tepla a přenosy Vladimír Lukeš Danfoss CZ
GSM Lift Watch.
Tachografy Tachograf je sdružený přístroj, který umožňuje záznam okamžité rychlosti, ujeté dráhy a chodu motoru v závislosti na čase. Vybavení vozidel.
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
BEZDRÁTOVĚ OVLÁDANÉ POJEZDY TERČŮ STŘELNICE
D e s i g n y o u r s u c c e s s ! GIesserei Umwelt Technik GmbH Statistika a vyhodnocení formovací směsi.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
Datová fúze satelitní navigace a kompasu
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Autor: Ing. Roman Jireš ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE Část I Základní pojmy.
ZÁKLADY OVLÁDÁNÍ POČÍTAČE
Tvorba mapy pro orientační běh s použitím GPS
Sledování vozidel v reálném čase a využití pro informování cestujících
Společné projekty PID a SID
Zpracování záznamů GPS dispečerských vozů DPO Vedoucí projektu : doc. Ing. Petr Rapant, CSc. Zpracovává : Radim Balon, G363 Vysoká škola báňská – Technická.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
T-Mobile Moje Info Možnosti využití SMS v komunikaci s občany.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Telekomunikace a správa vozového parku Předmět: Technologie silniční nákladní dopravy.
Servopohony. Servopohon Co je to servopohon ? *jsou to motory, u kterých lze nastavit přesnou polohu osy, a to pomocí zpětné vazby nebo koncového spínače.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
BARTECH BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, Hodonín, INVENTURA „HIM“ Řešení inventarizace hmotného majetku NOVINKY verze 2.0.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Palivová soustava vznětového motoru OB21-OP-STROJ-SMV-JEŘ-U
Proč pořídit monitoring vozidel ? Víte kde Vám stojí … ?
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Záznam o pohybu vozidla.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
Měřící přístroje pro kolejovou dopravu. Obsah prezentace O společnosti. Hlavní oblasti, specializace. Automatické měřící systémy pro kontrolu tvarů a.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Materiál je určen pro 3. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
AGENDA DOPRAVA Skalský Dvůr AGENDA DOPRAVA K čemu slouží ? k vedení deníku jízd nebo puťovky k evidenci strojů k plánování jízd k evidenci a přehledu.
Ruční programování, SUF 16 CNC S2000. Ruční programování lze rozdělit do dvou základních fází: 1. Konstrukční příprava narýsování výkresu součásti narýsování.
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Diagnostika jedoucích železničních vozidel DJŽV
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Základní pojmy v automatizační technice
PREZENTACE MODULU MECHANIZACE
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
Transkript prezentace:

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU FUELBOX PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Společnost Partner mb s.r.o. Zaměřuje se na vývoj a výrobu vlastních elektronických systémů pro stavebnictví, dopravu a zemědělství. Řeší problémy provozu měření spotřeby paliva, výkazy produktivity práce, automatickou knihu jízd, monitoring rychlosti vozidel, GPS lokace vozidel, krádeže nafty, odcizení vozidel a mnohé další provozní parametry. Nainstalovala a provozuje RMC systém u více než 6 000 vozidel a strojů. Partner mb, s.r.o. © 2015 Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Našimi klienty jsou: Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Výdejní systém FUELBOX pro tankování nafty Okamžité spárování výdeje paliva se strojem V RMC aplikaci GSM/GPRS GSM/GPRS Doklad Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Výdejní systém FUELBOX pro tankování nafty Technické parametry: napájení zařízení Fuelbox 230 VAC nebo 24 VDC čerpadlo nafty je ovládáno pomocí relé, stejně tak v případě potřeby např. výpustní ventily průtokoměr turbinový 1‘ s rozsahem 10 – 120 l/min sonda kapacitní s teflonovou výstelkou do délky 3000 mm, vybavená náklonoměrem, gravimetrem a teploměrem nafty indikace průsaků spínačem položeným do jímky tiskárna termická, šířka papíru 60 mm záložní baterie programování čipů a tisk protokolů pomocí webové aplikace RMC Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Výdejní systém FUELBOX pro tankování nafty Jedná se o samoobslužný terminál, který je integrován přímo na výdejní stojan (nádrž) a plní současně funkci jeho řízení. Přestavuje moderní a úsporné řešení pro interní výdej nafty malých a středně velkých společností. Vyznačuje se jednoduchou a bezpečnou obsluhou. K přesné evidenci a identifikaci osob, vozidel a strojů slouží bezkontaktní identifikační čipy, nebo lze také zadávat číselné kódy přímo na klávesnici (prakticky neomezený počet řidičů a vozidel). Opatřen velkým LCD displejem s informacemi o tankování (datum, čas, natankované množství v litrech atd.). Na konci čerpání terminál vytiskne doklad o čerpání. Je vybaven GSM modulem pro přenos údajů o příjmu nafty a výdeji nafty v litrech do webové aplikace RMC. Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Výdejní systém Fuelbox pro tankování nafty umožňuje: Párování výdeje s příjmem nafty do vozidla (stroje). Napojení na fleet management webové aplikace RMC. Použití jednoho či dvou hladinoměrů (kapacitní trubková sonda s teflonovou výstelkou) s nastavením výsledného objemu jako součtu nebo průměru obou údajů zobrazení zásoby nafty v nádrži (%). Indikovat průsak nafty a signalizovat ho prostřednictvím alarmu. Fuelbox je podporován záložní baterií. V případě odpojení napájení vysílá žádost o pomoc do webové aplikace RMC a pomocí SMS zpráv na mobilní telefony uživatele po dobu 10 hodin. Žádost o pomoc se také posílá v případě bezdůvodného poklesu nafty v zásobníku a také v případě jeho nepovolené změny polohy. Výdejní terminál je použitelný jak na standardní výdejní stojany, tak i na rozvozové cisterny. U cisteren je systém schopen po potřebném naprogramování ovládat např. výpustní ventily a naviják výdejní hadice. Systém je dodáván spolu s průtokoměrem pro měření výdeje. Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Palivová sonda CAP04 Určená k měření výšky hladiny paliva v nádrži Vybavena teploměry pro teplotu nafty a povrchu nádrže. Procesor vyhodnocuje objem paliva na referenční teplotu 15°C. Měří náklon nádrže ve dvou osách. Vnitřní materiál sondy je z teflonu, který je velice odolný nečistotám a usazeninám v nádrži. Nemá žádné citlivé odporové dráhy, žádná relé a mechanické pohyblivé díly. RMC Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Instalace sondy do nádrže x x Instalace sondy se provádí na instalační přírubu, většinou do půdorysného středu nádrže. Instalace mimo střed se nastavuje se zadáním souřadnic umístění sondy. Umístění sondy do rohu nádrže α b Použití dvou sond pro nestandardní tvar nádrže tg α = a/b Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Palivová sonda CAP04 Teploměry Objem nafty Měření teploty nafty minimalizuje vliv změn teploty na měřenou naftu. Měření teploty okolí minimalizuje vliv změny okolí teploty na měrný objem nafty Měří množství nafty v nádržích pravidelného i nepravidelného tvaru. Náklon nádrže Akcelerace Umožňuje dopočítávat objem nafty podle náklonu stroje. Používá se ke stanovení např. nakládky, vykládky nebo pro zabezpečení vozidla před krádeží. zjištění intenzity akcelerace při převozu nádrže a sledování nádrže před krádeží Vibrace Mechanické rázy Slouží ke stanovení pracovní fáze stroje nebo jeho nářadí, používá se ke zjištění typu pojížděného terénu a sledování vozidel pro zabezpečení stroje před krádeží Monitorují např. okamžik nakládky, vykládky a podobně. Aktuální průměrná přesnost realizovaných instalací Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU WEBOVÁ APLIKACE RMC Použití a obsluha jsou jednoduché, aplikace RMC zpracovává data po prvotním nastavení bezoblužně. Měřená data a jejich zpracování v jednotkách Gcom se mohou podle důležitosti sledování u různých typů strojů lišit. Způsob zpracování dat a obsah výstupů v aplikaci RMC jsou uživatelsky nastavitelné a mohou být mezi uživateli odlišné. Vyhodnocená data lze k dalšímu zpracování exportovat do pdf a xlsx souboru, případně do vyšších informačních systémů. Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Přihlášení uživatele www.rmcontrol.cz Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU WEBOVÁ APLIKACE RMC – MAPA Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU WEBOVÁ APLIKACE RMC – Záznamy o tankování Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU WEBOVÁ APLIKACE RMC – Přehled tankování Partner mb, s.r.o. © 2015

Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. Získejte náskok před konkurencí snížením provozních nákladů Vašeho vozového a strojového parku až o 30 %. PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU FUELBOX PŘÍJEM A VÝDEJ NAFTY POD KONTROLOU Partner mb, s.r.o. © 2015