1 Informační zdroje Úvodní seminář 4. 10. 2012. 2 Profesní komory www.cak.czwww.cak.czČeská advokátní komora www.nkcr.czwww.nkcr.czNotářská komora České.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Advertisements

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Obecná část rozpočtového práva III
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Moc výkonná ii VY_32_INOVACE_ 08 - Moc výkonná II.
Základy veřejné správy
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Environmentální Vzdělávání a výchova.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Kontrola veřejné správy
TEST 17. POLITOLOGIE
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol.
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
OP Vzdělání pro konkurenceschopnost Moderní absolvent strojírenství Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Důležité webové stránky pro RaVS Ing. Jelínek
Typologie neziskových organizací v ČR
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
1 Soudní ochrana v oblasti správy věcí veřejných Jitka Bělohradová.
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
PATOLOGICKÉ ROZHODČÍ DOLOŽKY I ČÁST. DĚLENÍ A) mohou způsobit přímo neplatnost doložky B) působí spíše problémy v zahájení či postupu v řízení.
Ministerstvo financí je ústředním orgánem státní správy pro –státní rozpočet republiky, –státní závěrečný účet republiky, –státní pokladnu České republiky,
Ochrana duševního vlastnictví a design
Evropské správní právo (NV305K) 1. přednáška JUDr. Lukáš Potěšil, Ph.D. PROJEKT „POSTDOC I“ reg.č. CZ.1.07/2.3.00/ , Operační.
TATO PREZENTACE BYLA VYTVOŘENA V RÁMCI PROJEKTU: Z AOSTŘENO NA PŘÍRODU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Zájmová samospráva Lucia Madleňáková
1 Pracovní úrazy Pracovní úrazy : Zaměstnavatel je povinen vést příslušnou evidenci pracovních úrazů v souladu s nařízením vlády č. 201/2010.
1 Exekuční právo-modelové řízení I. část JUDr. Ing. Radovan Dávid, Ph.D.
1 Právo na informace Jitka Bělohradová. 2 Právo na informace Zakotvení na ústavní úrovni –Čl. 17 LZPS – právo na informace –Čl. 35 odst. 2 LZPS – právo.
Evropské správní právo (NV305K) Evropské správní právo (NV305K) JUDr. Lukáš Potěšil, Ph.D. PROJEKT „POSTDOC I“ reg.č. CZ.1.07/2.3.00/ ,
1 SOZE Sdružení občanů zabývajících se emigranty Libor Studený
1 Účast veřejnosti na rozhodování ve veřejné správě – základní pojmy Jitka Bělohradová.
1 Přístup jednotlivce k Ústavnímu soudu PVP
KONZULTACE ČÍSLO 2 NĚKOLIK POZNÁMEK KE SPOTŘEBITELSKÉMU ROZHODČÍMU ŘÍZENÍ 1.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Tiskárna 2.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Tiskárna 1.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELII ZAPOJOVÁNÍ LC.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Činnost na elektrických zařízeních.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Hromosvody.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELI-1.1 BEZPEČNOST Obor:Elektrikář.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Další komponenty.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Interkomunikační adresní systém.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Instrukční soubor 1.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Obecná část rozpočtového práva III 21. března 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 24.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Plošné spoje Obor:Elektrikář.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Skládání barev RGB Skládání barev.
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Martin Fojtík
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor: Elektrikář Ročník: 1. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Tato prezentace byla vytvořena
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Národní databáze patentů a užitných vzorů
Vnější systémová charakteristika finančního práva
Informační zdroje české veřejné správy
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
ÚSTAVA ČESKÉ REPUBLIKY
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Obor hodnot funkce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Yvonna Vančurová. Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Škola.
Osnova předmětu Právní systém v ČR, typy právních dokumentů.
Obecná část rozpočtového práva III
Obecná část rozpočtového práva III
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Ústavní systém České republiky
Transkript prezentace:

1 Informační zdroje Úvodní seminář

2 Profesní komory advokátní komora komora České republiky komora České republiky daňových poradců auditorů České republiky

3 Registry subjektů a práv – pomoc při lustraci server českého soudnictví wwwinfo.mfcr.cz/ares/ares.html.cz Administrativní registr ekonomických subjektů register Slovenské republiky e-justice.europa.eue-justice.europa.euPortál evropské e-justice úřad zeměměřický a katastrální evidence exekucí aplikace.policie.cz/patrani-osoby/Vyhledavani.aspx Pátrání po osobách – vyhledávání průmyslového vlastnictví

4 Instituce sněmovna PČR PČR ČR Evropský soud pro lidská práva Ústavní soud ochránce práv statistický úřad národní banka

5 Informace o právu aplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonuaplikace.mvcr.cz/sbirka-zakonuSbírka zákonů ČR jaspi.justice.gov.skjaspi.justice.gov.skJednotný automatizovaný systém právnych informácií - Slovensko eur-lex.europa.eu/cs/index.htmeur-lex.europa.eu/cs/index.htmEUR-Lex Přístup k právu Evropské unie nalus.usoud.cznalus.usoud.czÚstavní soud – vyhledávání rozhodnutí soud – vyhledávání rozhodnutí správní soud – vyhledávání rozhodnutí

6 Rozhodčí soud při HKČR a AKČR a rozhodci soud při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky Rozhodčí soud při IAL SE Sdružení rozhodců (Brno) a řada jiných „rozhodčích soudů“

7 Jiné informační zdroje salvia.gurkol.net server.juristic.cz ezdroje.muni.cz atd.

8 Děkuji za pozornost Tento studijní materiál byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.