Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
Advertisements

Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_513 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_514 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_364 Ročník: 2.
BE soup 1 Hovězí vývar s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bavorská 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Houbový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_375 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_377 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_367 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
BE soup 1 Hovězí vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 10,60 Kč / 16,- Kč Čtvrtek.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_517 Ročník: 2.
Ro č ník:2. Vzd ě lávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_373 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_299 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Hovězí s rýží a kapustou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Dýňový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
BE soup 1 Hovězí s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Květáková 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Zeleninový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
PONDĚLÍ Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová 25,- Kč.
ČTVRTEK Polévka Cibulačka 20,- Kč Polévka Brokolicový krém 25,- Kč.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s těstovinami 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Houbový vývar s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Frankfurtská s bramborem 16,60 Kč / 21,-Kč.
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Krkonošské kyselo 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí se zeleninovými noky 20,- Kč Polévka Žampionová 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Hovězí s těstovinou 20,- Kč Polévka Frankfurtská 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
Zeleninový vývar s krupicí a vejcem
BE soup 1 Toskánská 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramboračka s houbami
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
Zeleninový vývar s kapáním Dršťková z vepřových žaludků
BE soup 1 Cibulačka s bramborem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Středa BE soup 1 Kuřecí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
Hovězí vývar s játrovou rýží
Zeleninový vývar s těstovinou Kuřecí krém se smetanou
Hovězí s bylinkovým svítkem
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Transkript prezentace:

Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO -Teplé předkrmy Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny –seznámení s druhy teplých předkrmů.Popis servisu a použitého inventáře. Vhodnost použití při skladbě menu. ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_380

Teplé předkrmy Co přináší moderní gastronomie a česká klasika trochu jinak

Z ryb a moře Listové taštičky s tuňákem Filátko ze pstruha s koprovou omáčkou Mušle svatého Jakuba

Ruská klasika na českém stole Bliny s kaviárem Pirohy s masem

Ze zeleniny a ovoce Gratinovaná hruška se sýrem Grilovaná zelenina Plněné cuketky

Houby Plněné žampiony Lišky na smetaně Houbový kuba

Rizoletky a testoviny Rizoletky s masovou fáší Pene s tuňákem Fetučíny s kachnou

Jehněčí Jehněčí kotletky Jehněčí ragů

Drůbeží Filírovaná kuřecí prsa na cuketách Kuřecí ragů na smetaně - gratinované se sýrem

Hovězí a vepřové maso Hovězí pupek na víně Rostbíf Vepřové ocásky na medu

Zvěřina Zaječí hřbet Srnčí medajlonky

Něco nového Kuskus Červená čočka s meruňkami Grilovaný lilek

Něco tradičního Škvarkové placky se zelím Chřest se strouhankou Grilovaný sýr

Kontrolní otázky Jaké znáte teplé předkrmy Zvolte předkrm a popište servis včetně inventáře

zdroje tbm=isch&tbnid=7L7idSyrrR6OfM:&imgrefurl= tbm=isch&tbnid=7L7idSyrrR6OfM:&imgrefurl= bm=isch&tbnid=2c1_MUWH8LoSwM:&imgrefurl= bm=isch&tbnid=2c1_MUWH8LoSwM:&imgrefurl= 9RNcFkM:&imgrefurl= A5mMeM&imgurl= 9RNcFkM:&imgrefurl= A5mMeM&imgurl= st&tbm=isch&tbnid=1kMPY0POM4OobM:&imgrefurl= st&tbm=isch&tbnid=1kMPY0POM4OobM:&imgrefurl= B5wgPdM:&imgrefurl= mch.html&docid=uUXJkJCKnaB8_M&imgurl= B5wgPdM:&imgrefurl= mch.html&docid=uUXJkJCKnaB8_M&imgurl= s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=rbwvaLohMHgJjM:&imgrefurl= le%3D372&docid=wn1y9eaVo9r0xM&imgurl= s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=rbwvaLohMHgJjM:&imgrefurl= le%3D372&docid=wn1y9eaVo9r0xM&imgurl= gest&tbm=isch&tbnid=PlOHHCLm-KhiAM:&imgrefurl= guide.cz/recepty/recept037.html&docid=e3_ltY5v6PX5UM&imgurl= gest&tbm=isch&tbnid=PlOHHCLm-KhiAM:&imgrefurl= guide.cz/recepty/recept037.html&docid=e3_ltY5v6PX5UM&imgurl= ggest&tbm=isch&tbnid=vb65B2YfCItrLM:&imgrefurl= jehneci_76514.html&docid=Hb3gv8WCFOAtYM&imgurl=http ggest&tbm=isch&tbnid=vb65B2YfCItrLM:&imgrefurl= jehneci_76514.html&docid=Hb3gv8WCFOAtYM&imgurl=http ch&tbnid=NPGyzFfp0L8AaM:&imgrefurl= krkovicka/20584/grilovana-zelenina/20588&docid=-WVjVat2wKvw7M& ch&tbnid=NPGyzFfp0L8AaM:&imgrefurl= krkovicka/20584/grilovana-zelenina/20588&docid=-WVjVat2wKvw7M&