Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO -Teplé předkrmy Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny –seznámení s druhy teplých předkrmů.Popis servisu a použitého inventáře. Vhodnost použití při skladbě menu. ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_380
Teplé předkrmy Co přináší moderní gastronomie a česká klasika trochu jinak
Z ryb a moře Listové taštičky s tuňákem Filátko ze pstruha s koprovou omáčkou Mušle svatého Jakuba
Ruská klasika na českém stole Bliny s kaviárem Pirohy s masem
Ze zeleniny a ovoce Gratinovaná hruška se sýrem Grilovaná zelenina Plněné cuketky
Houby Plněné žampiony Lišky na smetaně Houbový kuba
Rizoletky a testoviny Rizoletky s masovou fáší Pene s tuňákem Fetučíny s kachnou
Jehněčí Jehněčí kotletky Jehněčí ragů
Drůbeží Filírovaná kuřecí prsa na cuketách Kuřecí ragů na smetaně - gratinované se sýrem
Hovězí a vepřové maso Hovězí pupek na víně Rostbíf Vepřové ocásky na medu
Zvěřina Zaječí hřbet Srnčí medajlonky
Něco nového Kuskus Červená čočka s meruňkami Grilovaný lilek
Něco tradičního Škvarkové placky se zelím Chřest se strouhankou Grilovaný sýr
Kontrolní otázky Jaké znáte teplé předkrmy Zvolte předkrm a popište servis včetně inventáře
zdroje tbm=isch&tbnid=7L7idSyrrR6OfM:&imgrefurl= tbm=isch&tbnid=7L7idSyrrR6OfM:&imgrefurl= bm=isch&tbnid=2c1_MUWH8LoSwM:&imgrefurl= bm=isch&tbnid=2c1_MUWH8LoSwM:&imgrefurl= 9RNcFkM:&imgrefurl= A5mMeM&imgurl= 9RNcFkM:&imgrefurl= A5mMeM&imgurl= st&tbm=isch&tbnid=1kMPY0POM4OobM:&imgrefurl= st&tbm=isch&tbnid=1kMPY0POM4OobM:&imgrefurl= B5wgPdM:&imgrefurl= mch.html&docid=uUXJkJCKnaB8_M&imgurl= B5wgPdM:&imgrefurl= mch.html&docid=uUXJkJCKnaB8_M&imgurl= s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=rbwvaLohMHgJjM:&imgrefurl= le%3D372&docid=wn1y9eaVo9r0xM&imgurl= s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=rbwvaLohMHgJjM:&imgrefurl= le%3D372&docid=wn1y9eaVo9r0xM&imgurl= gest&tbm=isch&tbnid=PlOHHCLm-KhiAM:&imgrefurl= guide.cz/recepty/recept037.html&docid=e3_ltY5v6PX5UM&imgurl= gest&tbm=isch&tbnid=PlOHHCLm-KhiAM:&imgrefurl= guide.cz/recepty/recept037.html&docid=e3_ltY5v6PX5UM&imgurl= ggest&tbm=isch&tbnid=vb65B2YfCItrLM:&imgrefurl= jehneci_76514.html&docid=Hb3gv8WCFOAtYM&imgurl=http ggest&tbm=isch&tbnid=vb65B2YfCItrLM:&imgrefurl= jehneci_76514.html&docid=Hb3gv8WCFOAtYM&imgurl=http ch&tbnid=NPGyzFfp0L8AaM:&imgrefurl= krkovicka/20584/grilovana-zelenina/20588&docid=-WVjVat2wKvw7M& ch&tbnid=NPGyzFfp0L8AaM:&imgrefurl= krkovicka/20584/grilovana-zelenina/20588&docid=-WVjVat2wKvw7M&