Österreich Teil 2 Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Im Café bestellen Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Novotná Dostupné
Advertisements

WIEN – die Hauptstadt Österreichs VY_32_INOVACE_2.3.NJ3.02/Př Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Karel Přikryl CZ.1.07/1.5.00/
EU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Materiál vznikl v rámci projektu EU peníze školám.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Wie man andere und sich selbst sieht und was man vielleicht auch nicht sieht Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Wien Hallo Kinder! Ich heiße Birgit. Mein Wohnort ist Wien. Wien ist die Hauptstadt von Österreich. Ich bin Studentin. Ich lerne Englisch und auch Tschechisch.
Österreich Teil 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
Německý jazyk slovesa pravidelná časování – malen - préteritum pasivně 1 sekunda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuICT ve výuce Příjemce podpory - škola Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuICT ve výuce Příjemce podpory - škola Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice,
Německý jazyk příslovce tázací Wer? Wie? Was? Wo? Warum? … nácvik pasivně i aktivně posun myší Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Lektion 11 Österreich (cvičební materiál) (cvičební materiál) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Eva Pospíšilová. Dostupné.
Skloňování přídavných jmen po členu neurčitém EIN EINE EIN Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jarmila Elblová. Dostupné.
Německý jazyk předložky se 3. pádem nácvik pasivně i aktivně 2 sekundy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslav Pěnička.
RYBY poznávání zástupců
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Rozklad čísel 6 – 10 – doplňování varianta A
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Pavla Študentová NÁZEV:VY_32_INOVACE_19, Rakousko TÉMATICKÝ CELEK:Receptivní.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Uherský Ostroh AUTOR: Mgr. Ladislava Hurábová NÁZEV: VY_32_INOVACE_08_NJ_01 TEMA: WIEN ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Miroslava Cenková NÁZEV:VY_32_INOVACE_09C_13 Vídeň TEMA:Reálie německy mluvících.
SPŠ stavební a Obchodní akademie, Kladno, Cyrila Boudy 2954 Österreich - Bilder Autor: Ing. Vladimíra Brumková.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martina Chalupová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09C_09 Österreich TEMA:Reálie německy.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Martina Coubalová NÁZEV:VY_32_INOVACE_09A_17 Lokale Präpositionen TEMA:Jazyková.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU Dum 4, Rakousko NÁZEV ŠKOLY Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Vy_32_Inovace_55_Wien–reálie Základní škola Jindřicha Pravečka Výprachtice 390 Reg.č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Martina Katzerová.
Persönlichkeiten Österreichs Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Německý jazyk - reálie německy mluvících.
Flüsse und Seen Österreichs Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Německý jazyk - reálie německy mluvících.
Bevölkerung und politisches System Österreichs Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Německý jazyk - reálie.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Österreich - Oberfläche Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Německý jazyk - reálie německy mluvících zemí.
Mach mit! Lerne und wiederhole den Wortschatz.
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Poznávačka - sudokopytníci a lichokopytníci
What Time Is It? – Part 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Třídíme podle dvou kritérií
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Najdi dva stejné obrázky
Název učebního materiálu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
Převody jednotek délky - 2.část
Wie spät ist es? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jaroslava Zámostná. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
VY_32_INOVACE_NJ
Půdní druhy Obr.1 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
B a r v y Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
ZLOMKY pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dušan Goš. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Procenta % Prezentace je zaměřená na procvičování procent užitím trojčlenky. Obsahuje celkem řešených 15 příkladů. Mgr. Eva Černá, Plzeň Autor © Eva Černá.
Převody jednotek hmotnosti – 2. část
Tvary – přiřazování Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Skloňování přídavných jmen po členu určitém
Německý jazyk předložky se 3
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
WHAT IS RED? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
WHAT IS ORANGE? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
Transkript prezentace:

Österreich Teil 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

INHALT RÄTSELLAGE DER HAUPTSTADT EINWOHNER DER HAUPTSTADT SEHENSWÜRDIGKEITEN IN WIEN: FLORAFAUNARÄTSEL KÜCHETRINKENPLÄTZE IN ÖSTERREICH: PERSÖNLICHKEITENKOMPONISTEN SPORTLERSCHAUSPIELER Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze

Wie hei ß t die Hauptstadt? ZÁPAD ITÁLIE NĚMECKO SEVER W E S T E N I T A L I E N D E U T S C H L A N D N O R D E N INHALT

Wo liegt Wien? Wien liegt im Westen. Wien liegt an der Donau. An welchem Fluss liegt Wien? INHALT

Die Hauptstadt ist Wien. Wien hat etwa Mio Einwohner. INHALT

Was kannst du in Wien sehen? das Parlament das Rathaus der Stephansdom INHALT

Was kannst du in Wien sehen? das Schloss Schönbrunn die Hofburg das Schloss Belvedere INHALT

Was kannst du in Wien sehen? das Burgtheater die Staatsoperdie Kirche am Steinhof INHALT

Was kannst du in Wien sehen? der Prater der Stadtpark das Hundertwasserhaus INHALT

Flora Welche Pflanzen sind typisch für Österreich? Wie hei ß en sie auf Tschechisch? Das Edelweiß, der Enzian und die Aurikel sind nationale Symbole Österreichs. Sie sind auch auf österreichischen Münzen. die Aurikel das Edelweiß der Enzian prvosenka jarní plesnivec/protěž hořec INHALT

Fauna Welche Tiere leben in Österreich? Wie hei ß en sie auf Tschechisch? die Gämse der Hirsch der Storchder Braunbär der Luchs die Waldrapp kamzík jelen čáp medvěd hnědý ibis skalní rys INHALT

Rätsel In Österreich lebt noch eine Vogelart. Sie hei ßt … tygr křeček koza lední medvěd liška pták vlk papoušek opice lev T I G E R H A M S T E R Z I E G E E I S B Ä R F U C H S V O G E L W O L F P A P A G E I A F F E L Ö W E INHALT

Was essen die Österreicher gern? INHALT BackhendlApfelstrudelSachertorte KaiserschmarrnWiener Schnitzel GulaschBrathendl

Was trinken die Österreicher gern? Wiener Kaffee Wein Bier INHALT

Die interessanten Plätze in Österreich das Dachsteinmassiv Villach Innsbruck Halstatt INHALT

Die interessanten Plätze in Österreich der Großglockner der Wolfgangsee Bad Ischl INHALT Salzburg

Wer kommt aus Österreich? Stefan ZweigSigmund Freund Gustav Klimt Maler F. Hundertwasser Ordne zu: Schriftsteller Arzt Begründer der Psychoanalyse Künstler INHALT

Welche Komponisten kommen aus Österreich? W. A. MozartGustav Mahler Johann Strauss (Sohn) Wie heißen ihre Werke? Der Walzer An der schönen blauen Donau Die Serenade Eine kleine Nachtmusik Die Sinfonie Nr. 1 (Titan) INHALT

Welche Sportler kommen aus Österreich? Andrea Fischbacher Skirennläuferin Hermann Maier Skirennläufer Thomas Morgenstern Skispringer INHALT

Welche Schauspieler kommen aus Österreich? Romy Schneider Tobias Moretti Klaus Maria Brandauer Arnold Schwarzenegger In welchem Film spielen Sie? TerminatorKommissar Rex SissiJenseits von Afrika INHALT

Das Ende Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. INHALT ZDROJ OBRÁZKŮ

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. Zdroje obrázků: Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons - na : str. 4 str str str str INHALT

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. str stadtpark.jpg&filetimestamp= str str INHALT Zdroje obrázků: Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons - na :

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. str p= jpg&filetimestamp= str str p= INHALT Zdroje obrázků: Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons - na :

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. str mp= str str str INHALT Zdroje obrázků: Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons - na :

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. str INHALT Zdroj informací – webová stránka: [cit. 2010–05-16] Zdroje obrázků: Všechny uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons - na :