Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Dotykove zařízení V cloudu Propojený se sociálními sítěmi Nové scénáře.
Microsoft Office OneNote
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Ústřední knihovna FSS MU ÚK FSS MU, místnost 1.30, Martin Krčál Sociální sítě sdílejte, komunikujte a spolupracujte online.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Základy práce s počítačem – lekce V.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Představujeme službu Samepage
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
Povodňový informační systém Ing
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
Dotyková zařízení ve výuce ​ Aktivita B2 Ing. Libor Měsíček, Ph.D.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
MALOVÁNÍ. CO JSOU TO SLOŽKY A SOUBORY HLEDÁNÍ OBRÁZKŮ NA INTERNETU.
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
© 2009 IBM Corporation Lotus SW Přehled produktů Petr Kunc,
IBM Notes a Domino výhody platformy Petr Kunc, IBM ©2013 IBM Corporation.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
BlackBerry BES - Hosting Brno Radek Farkaš FreeCom Consulting s.r.o.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
2OP381 Manažerská informatika 1
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
U072 Microsoft Office OneNote 2007
Základy práce s PC , SB 104, 9.15 – h doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. kancelář: NB 246.
Kamasová Silvie 9.C. Mozilla firefox Rychlejší prohlížení webu Blokování vyskakovacích oken Prohlížení stránek v panelech Snadná změna vzhledu Intuitivní.
Zálohování fotografií
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Zálohování dat Zoner cloud Webové úložiště fotografií. Virtuální disk. Zabezpečené přihlašovací údaje.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Ivana Topolová VŠE v Praze
Office 365 Úvodní seznámení
Úvodní webinář pro ICT metodiky Mentoři: Ing. František Hůlka, Mgr. Miroslav Šucha.
E LEMENTARISTIKA ELEKTRONICKÝCH INFORMACÍ I. P RÁCE SE SOUBORY SOUBOROVÝ SYSTÉM, CLOUD, SÍŤOVÉ SLUŽBY Jiří Leipert.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Jiří Prášek WLM: Mail: Web:
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Elektronické služby finalistů Parádní web 2014 Martin Strnad oddělení IT
Jan Mánek. O čem budu povídat? Digitální fotografie – Google PICASA Slideshow z fotografií Bubliny v obrázcích Prezentace na internetu Dokumenty na internetu.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
Dotkněte se inovací OP VK 51 CZ.1.07/1.3.00/
Informatika – Datové sítě
Název materiálu: Internetová úložiště Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce , 5.třída Vyučovací předmět:
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
as4u advanced system for you
Organizace agendy v Google Kalendáři
Organizace elektronické pošty v Gmailu
Office 365 a SharePoint Online na Filozofické fakultě UK
Karel Mašát, RssToEvernote Karel Mašát,
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Transkript prezentace:

Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015

Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google

Google Apps Efektivní spolupráce v reálném čase Přístup odkudkoliv Až 70% úspora nákladů Záruka 99,9% dostupnosti Bezpečnost splňující nejpřísnější kritéria Neviditelné IT, které funguje Zapojených 5 milionů firem

Kolik stojí Google Apps? Pro jednotlivce – zdarma Pro firmy – cena měsíčního tarifu 4 € – cena ročního tarifu 3.33 € Pro školy – zdarma

Google Mail

Mailový webový klient Kapacita 30 GB Našeptávání adresy Štítky a filtry Synchronizace s Outlookem Mobilní přístup Integrovaný chat

Google Kalendář

Sdílení kalendářů – možnosti oprávnění Notifikace prostřednictvím SMS Publikování kalendáře veřejně Úseky schůzek Rezervace místností, vozidel, projektorů a dalších zdrojů

Google kontakty

Vyhledání duplicit a slučování kontaktů Verzování a vrácení smazaných kontaktů Synchronizace s mobilními zařízeními Propojení s Google+ profily Skupiny Google

Google komunikace

Integrovaný Google Talk Hlasové a videochaty přes Internet zdarma Současný webový i mobilní přístup Setkání (Hangouts) – videokonference až pro 15 účastníků Automaticky ukládaná historie chatů

Google dokumenty

Snadné vytváření a možnost společné editace dokumentů, tabulek, prezentací i kreseb Komentáře Webový i mobilní přístup 30 GB prostoru pro každého s možností rozšíření až na 16 TB Sdílení dokumentů a složek Indexace obsahu souborů Vyhledávání

Google Drive

Centrální firemní úložiště souborů Veškeré soubory v organizaci lze soustředit do tohoto úložiště a nastavit v něm příslušná oprávnění Všichni mají k dispozici stejné aktuální verze dokumentů a dalších souborů, mohou k nim přistupovat v případě potřeby odkudkoliv a nemusí se bát, že o ně přijdou.

Web a firemní aplikace

Intuitivní tvorba obsahu Široké propojení s ostatními službami Google Apps Předpřipravené šablony a funkce Snadné sdílení i komplexní nastavení přístupu Široké API + Stovky hotových aplikací na Google Apps MarketplaceGoogle Apps Marketplace

Google aplikace Forms – Vytváření dotazníků, testů atd. – Možnost využít šablon – Spolupráce více lidí My maps – Možnost vytváření vlastních map (úpravy Gmap) Drawings – Webové vektorové kreslení – Společné vytváření nad jedním obrázkem

Závěry Plná verze zdarma Lepší spolupráce studentů, pedagogů i zaměstnanců Snadná tvorba projektových webů a intranetů Intuitivní uživatelské prostředí

Děkuji za pozornost