Kateřina Pelantová. F IAT 500 NA ČESKÉM TRHU v prodeji od roku 2008 malý třídvéřový automobil - délka 355 cm, šířka 163 cm, výška 149 cm, rozvor 230 cm.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Solární systémy pro aktivní topení
Advertisements

OPEL AMPERA Brno Obsah prezentace OPEL AMPERA • Technické parametry • Jízdní parametry • Bezpečnost • Design • Výbava • Cena • Úspěchy • Velcí.
Představení aktuální modelové řady značky FIAT s pohonem na CNG
Základní výbava •Sedmimístná čtyřdvéřová karoserie ( ) •Černá nemetalická barva •Chromované ozdobné prvky •Zvýrazněný tovární znak na kapotě •Vyhřívání.
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Škoda 110 Super Sport „Ferat“. Škoda 110 Super Sport „Ferat“
Tuning osobních automobilů
Solární systémy pro aktivní topení Ing. Tomáš Kopecký 10:30.
ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.
AIRBUS A380 Zvuk Myš, Enter.
D r o b n o s t i z kůže kontakt: Každý výrobek je originál a je možné si ho objednat na uvedeném kontaktu. Přeji Vám příjemně strávené.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
TRAVNÍ SEKAČKY NABÍDKA - CENÍK 2011.
Věčný brouk a jeho příbuzenstvo
Saleen S281 Supercharged... je speciální sportovní edice značky Saleen, jež byla postavena na podvozku vozu Ford Mustang Díky svému výkonu a vzhledu.
Výrobek a jeho životní cyklus
Honda Civic ( ). V roce 1991 dostal Civic úplně novou, klínovitě se svažující aerodynamickou karoserii s většími rozměry. Hatchback měl rozvor.
Camaro HPE 700 Neboli Camaro v upravené verzi od společnosti Hennessey Performance Engineering. Je postaven na podvozku originálního Camara. Jeho nejdůležitější.
Středoškolská odborná činnost Modulární stavba robota.
Historie BMW 5 řady Řada 5 je jedním ze základních kamenů soudobé nabídky automobilky BMW.Opět jde o vůz, který ve své třídě určuje laťku pro všechny ostatní.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
Stola S85 Tenhle zajímavý jezevčík se představil v roce 2004 právě v Ženevě. Byl to takový malý dárek k 85. narozeninám Italské firmy Stola.
Vypracoval : Valla Martin Dne :
AUTOMOBIL SNŮ Závěrečný projekt z designu průmyslových výrobků Ing. Eliška A. Kubičková Fakulta strojní ZČU.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Developerský projekt AF s. r. o.
Prezentace pro předmět Y36TED Minařík Petr. Obsah  Co je to Hummer  Historie  Modely H1 H2 H3 Tabulkové srovnání  Prostor pro dotazy.
LUXUSNÍ AUTOMOBILY.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
Aneb proč to dělat složitě, když to jde jednoduše S Datronem proti proudu.
Sreality.cz Novinky 2012 Jan Mertl. O čem to bude Topování Redesign 2012 Obchodní model 2012 Jedna zákulisní informace.
Boeing 787 Dreamliner.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
TALENT MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ EQUINOX EUROPE, Ltd., Ludmila Šimková, Sales Manager.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
Tomáš Koška, Lukáš Křovák Divize Windows Client | Microsoft ČR a SR |
MODERNIZACE AUTOBUSŮ FORST Štěpán, ŠÍMA Radim, VEDRAL Lukáš
Bugatti Veyron Valérie Grodová.
AutobobilyZpracoval: Ondřej Vaďura, ŽŠ Horníkova /2007.
B USINESS INTELLIGENCE. C O JE BI? BI je sada procesů, aplikací a technologií, jejichž cílem je účinně a účelně podporovat rozhodovací procesy ve firmě.
příklady použití základních reálných opcí
Lamborghini. Lamborghini Urraco Lamborghini Diablo Lamborghini Galardo Lamborghini Murcielago A o nich budu psát Lamborghini Reveton.
602LAN SUITE 2004 Obchodní shrnutí referingového systému.
1 TaHoma – Interaktivní prezentace Michal Tichý, 4. srpna 2015.
Katalog Zima 2013 FF Wheel Express, s. r. o.. Zimní katalog FF Wheel Express, s. r. o. Připravili jsme pro Vás aktualizovaný novoroční katalog zboží a.
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
- NAROZEN ROKU 1863 V DEARBONU (MICHIGAN) - V PATNÁCTI SESTROJIL SVŮJ PRVNÍ PARNÍ PÍSTOVÝ MOTOR – POPRVÉ SESTROJIL BENZÍNOVÝ MOTOR – VYJEL.
Projekt EVO1 Jednočlánkové bezbariérové tramvajové vozidlo typu EVO1 člen skupiny
MARKETING. Marketing Metoda řízení, při níž se zaměřujeme na potřeby zákazníků 1. výběr vhodné cílové skupiny 2. výběr marketingových nástrojů.
Solární program. Úchyt skleněných bezrámových panelů Katalogové číslo: 001 Katalogové číslo: 001 Materiál: Hliníková slitina Materiál: Hliníková slitina.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 01 AnotaceDruhy.
Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň. Vyučované automobilní obory - téměř 1500 žáků Mechanik opravář motorových vozidel Mechanik opravář motorových.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
Identifikace vzdělávacího materiáluVY_62_INOVACE_FG.9.r.09 EU OP VK Škola, adresaZŠ Smetanova 1509, Přelouč AutorMgr. Blanka Prokopová Období tvorby VMlistopad.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
PUMPTRACK Prezentace projektu Sixta Roman, Škramovský Marek, Šmejkal Šimon FZŠ Chodovická.
Vývoj mobilních her a současné trendy
Značka:. Fiat Ducato Rok výroby: Motor: JTD / 88 kW
Tržní mechanismus Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Toyota Prius Poznámky k přednášce.
SDP – Autobusová skupina
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
MT 7-9m New MT 7-9m Easy & MT 7-9m evolutions
Komplexní péče o komunikace
Boeing Dreamliner.
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
MOOD FILM _Film MOOD.
Transkript prezentace:

Kateřina Pelantová

F IAT 500 NA ČESKÉM TRHU v prodeji od roku 2008 malý třídvéřový automobil - délka 355 cm, šířka 163 cm, výška 149 cm, rozvor 230 cm - verze: Saloon a Cabrio (Fiat 500C) - konfigurace: Pop, Lounge, Sport - motory: 2 benzínové (69 HP 1.2 a 100 HP 1.4) 2 turbo-dieselové (75 k 1.3 Multijet a 95 k 1.3 Multijet II) + nový dvouválcový motor TwinAir - bezpečnost: ABS, EBD, ESP, ASR, MSR, HBA, 7 airbagů, parkovací senzory retro verze Fiatu 500 z roku 1957 cena: od Kč

Z AMĚŘENÍ NA ZÁKAZNÍKA účast zákazníků na vývoji Fiatu 500 přizpůsobení stylu a potřebám každého - více jak kombinací: 16 polepů karosérie, 8 symbolů na boční lišty, 2 kryty kol, 10 slitinových kol, chromované kryty zrcátek, mnoho sad krytů klíčů... netradiční katalog plus_technika_plus_vybava_258.pdf interaktivní webové stránky soutěže pro zákazníky

S PECIÁLNÍ VERZE Fiat 500 Bicolore - vánoční edice Fiat 500 pro Ferrari Fiat 500 pro Barbie Fiat 500 by Gucci

ROZŠÍŘENÍ FIATU 500

O BLÍBENOST FIATU 500 prodáván v 83 zemích (Evropa, Japonsko, Argentina, Maroko, Jižní Afrika) po 31 měsících od uvedení na trh prodáno automobilů (nejvíce v Itálii 245 tis.ks) 80% kupujících volí nadstandardní verze Lounge a Sport s technologií Blue&Me „Cena za kreativitu 2010“ na Autosalonu v Ženevě - za originální design a inovativní koncept stánku

F IAT 500 NA AMERICKÉM TRHU od konce roku 2010 na jaře 2011 Fiat 500C k dispozici ve 39 státech, ve14 barvách ODLIŠNOSTI OD EVROPSKÝCH MODELŮ verze Lounge: - motor 1.4 MultiAir, 6ti stupňová samočinná převodovka litá 15´´ kola, kožený materiál v interiéru, satelitní autoradio, audioaparatura - cena: dolarů

verze Pop: - manuální převodovka, 15´´ ocelová kola, 7 airbegů, palubní počítač - cena: dolarů verze Sport: - tužší odpružení, hliníková 16´´ kola, střešní spoiler, sportovní sedadla, audioaparatura - cena: dolarů

V roce 2012 nabídku rozšíří: - model elektromobilu Fiat 500EV (s akumulátory Li-Ion od firmy SB LiMotive) - model Abarth 500 (motor 1.4/ 118 kW/160 k) - nový čtyřdvéřový model na prodloužené a rozšířené platformě (Americké Cinquecento)

Z DROJE : americky-trh schvalil-prodej-chrysleru-fiat-chce-dobyt-usa-nejmensim- modelem evropskeho-fiatka-a-hranate-koncepty-1il- /ak_aktual.aspx?c=A101118_195608_ak_aktual_fdv jde-do-sveta.html

D ĚKUJI ZA POZORNOST