Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektu školyInovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada č. XIII Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XIII_AJ, DUM č.15 Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor: Anglický jazyk Název: ORDERING IN A RESTAURANT Autor: Mgr. Hana Syrovátková Stručná anotace: Prezentace tématu ORDERING IN A RESTAURANT – úvod do tématu „V restauraci“ Metodické zhodnocení: , 6.B; materiál je přiměřený věku žáků 2.stupně ZŠ; splnil výstup ŠVP –rozšíření slovní zásoby z tématu „V restauraci“, schopnost objednat si jídlo v restauraci a odvodit pravděpodobný význam nových slov z kontextu.
knife plate fork spoon
fried egg boiled rice roast chicken grilled sausages