IT s vizí Produkty Office Professional Plus 2010 Exchange 2010 Microsoft Lync 2010 SharePoint 2010 Data a funkce se mohou změnit. Informace jsou poskytovány.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využití cloudových služeb ve školství
Advertisements

Dotykove zařízení V cloudu Propojený se sociálními sítěmi Nové scénáře.
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Hosting informačního systému K2
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k používání skupin odpovědí.
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Výkonná a pohodlná správa zařízení se systémem Windows Mobile® 6.1 v podnikovém prostředí Mezi nabízené funkce patří: Centralizovaná, bezdrátová správa.
Exchange server 2010 Představení produktu.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Rychlé zprávy a stav Školení.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Představujeme službu Samepage
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
1 | Kaspersky Endpoint Security Přehled. 2 | Kaspersky Endpoint Security Kaspersky Endpoint Security for Windows Kaspersky Endpoint Security for Mac Kaspersky.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
Mobilní kancelář a její rozšíření vlastními moduly
N OVINKY V O FFICE 2010 Miroslav Drška. Historie Office pro Windows Word 1.0 pro MS- DOS – první textový editor, který používal myš Uveden.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Tomáš Václav, manažer produktového marketingu V Praze dne 23. září 2008 Internet v mobilu, nebo mobilní Internet?
Odmítnutí záruky: U informací obsažených v prezentaci může dojít ke změně. Informace jsou poskytovány bez jakékoli záruky, výslovně uvedené či mlčky předpokládané.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Přehled hlavních novinek a výhod. Přínosy pro IT správu Přínosy pro IT správu a nasazení Vysoká dostupnost ve standardu Replikace databází napříč více.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Tiskové služby v sítích Microsoft
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Technologie sledují pohyb Telematická řešení nad vozovými parky
2 Petr Žitný znalosti.vema.cz 3 Báze znalostí Nová služba zákazníkům ▸Báze naplněná informacemi, ke které mají uživatelé přímý přístup Základní cíl ▸Poskytovat.
2OP381 Manažerská informatika 1
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Drahoš Dvořák Solution Specialist – Office system Office není jen Word, Excel, Powerpoint.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Office 365 Úvodní seznámení
Úvodní webinář pro ICT metodiky Mentoři: Ing. František Hůlka, Mgr. Miroslav Šucha.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
MICROSOFT OFFICE 2007/2010. Důvod změny Inovace technologií Nové možnosti použití Kompatibilita Ukončení tech. podpory starších verzí Office 2003 –
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Identity management v UIS
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Transkript prezentace:

IT s vizí Produkty Office Professional Plus 2010 Exchange 2010 Microsoft Lync 2010 SharePoint 2010 Data a funkce se mohou změnit. Informace jsou poskytovány bez jakékoli záruky, ať už výslovně uvedené nebo implicitně předpokládané.

IT manažer neustále požaduje další a další investice do IT. IT technologie jsou drahé Co firma získá od IT? Nejsou to vyhozené peníze? Současný stav IT je dostačující. Zajímalo by mě, kolik IT technika uspořila nebo naopak vydělala naší firmě.

Současný stav Vývoj Budoucí stav Cílový stav Cílový stav Současný stav Současný stav Pravděpodobná Budoucnost bez změny Pravděpodobná Budoucnost bez změny Opětovná optimalizace HODNOTAZMĚNYHODNOTAZMĚNY Pod-projekt Vytvoření plánu

Klientské stanice Sjednocená komunikace Business Intelligence Správa podnikového obsahu Podniková spolupráce Vyhledávání

Sjednocená komunikace Business Intelligence Správa podnikového obsahu Podniková spolupráce Vyhledávání Kombinace nasazení on-premise a/nebo hosting Doplněk PowerPivot for Excel

Zpřístupnění obchodních informací ve známých aplikacích Vyškolení pro jednotné uživatelské rozhraní pomáhá omezit náklady na technickou podporu. Podpora rychlejšího přijetí nových funkcí prostřednictvím každodenně používaných nástrojů Zpřístupnění hodnoty serverů a služeb uživatelům

Pokročilé funkce není možné dokoupit později v rámci sad Office.

Úspora až 44% Sada Office Professional Plus 2010 obsahuje pokročilé funkce, které není možné získat dodatečně. Uvedené ceny jsou očekáváné koncové ceny v EUR v licenčním modelu Open. Výpočet je orientační a bez záruky.

Integrace komunikace do zobrazení Office Backstage Možnost zobrazit informace o stavu pro autory a související osoby

Sdílení nápadů a znalostí prostřednictvím zanechání poznámek a komentářů

Zahájení pracovních postupů dokumentů z aplikací systému Office

Jednoduchý návrh formulářů Spolupráce postavená na obchodních aplikacích a souvisejících podnikových procesech

Synchronizace obsahu na serveru SharePoint umožňující práci offline Integrace s místním prostředím klientského počítače Efektivní synchronizace přenášející pouze změny s podporou rezervace / vrácení se změnami

Spravované online složky umožňující archivaci na serveru Transparentní uživatelské prostředí díky zobrazení konverzace nebo při vyhledávání

Přidání příjemce nebo distribučního seznamu může před odesláním automaticky aktivovat ochranu pomocí technologie IRM.

Nastavení zásad pro uchovávání dat umožňující stanovit dobu, po kterou budou položky uchovávány Zásady přiřazené jednotlivým položkám Zásady přiřazené všem ům v rámci určité složky

Snadné vyhledání odborníků na danou problematiku a okamžitá komunikace s nimi Rychlý přístup k nedávným a nejdůležitějším kontaktům díky integraci s aplikací Outlook Pohled se zaměřením na uživatele a přehled o novinkách a činnosti kolegů

Možnost okamžité přeměny konverzace pomocí rychlých zpráv na schůzku v reálném čase se sdílením plochy

Novinka

Terry Myerson, Corporate Vice President, Microsoft Exchange

Přínosy pro IT správu a nasazení Vysoká dostupnost ve standardu Replikace databází napříč více lokalitami Automatická oprava při poruše Nasazení na SATA disky, vysoká rychlost odezvy Údržba v pracovní době a správa v System Centre

Přínosy pro uživatele Gigabytové a přitom levné ové schránky Integrovaný serverový archiv (omezení pst souborů) Nová zobrazení (konverzace, mailtips, sledování zpráv) Integrace telefonie a prezence do Outlooku Robustní přístup přes pc, mobil a webové rozhraní

Osobní archiv Archiv je možno umístit na levné SATA disky zatímco primární mailbox může být na datovém poli pro dosažení maximální rychlosti odezvy. Novinka Exchange 2010 SP1.

Minimum bezpečnostních chyb Instalace s vypnutými funkcemi Hesla k účtům Active Directory, přistupující k Exchange jsou prakticky neprolomitelná (při jejích dobrém zvolení) Bezpečnostní aktualizace zdarma Zákazník neplatí roční poplatky za bezpečnostní aktualizace

Vysoká dostupnost ve standardu Žádné další náklady −na zakoupení technologie HA −implementaci −integraci OS + poštovní server + řešení HA Provoz bez výpadků a nižší náklady na správu Zaměstnanci využívají podstatnou část své pracovní doby. Každá hodina výpadku poštovního systému tak znamená ztrátu, a proto jsou řešení vysoké dostupnosti minimálně zvažována.

Exchange Management Shell. Příkazem na jednom řádku lze například zvětšit velikost ové schránky všem uživatelům. Vymazání obsahu ze ztraceného mobilního zařízení o Uživatel může sám o aktualizovat údaje o sobě (a nezatěžovat IT) o Zjistit zdali byl doručen o vymazat na dálku ztracený mobilní telefon

Díky velkému rozšíření Exchange Serveru je k dispozici bohatá dokumentace, informační zdroje a certifikovaní specialisté.

Náklady rok Výnosy rok Náklady rok Výnosy rok Analýza návratnosti investice

Family brandServerOnlineClientWeb app

Communicator Příchozí hovor IM & Video Konverzační okno Schůzka / Sdílení aplikací / Funkce tabule Jedno rozhraní pro IM, hlas, video a sdílení dat

Kontaktní karta Kliknutím lze komunikovat z aplikací Office například přes záložku BackStage (Word, Excel, PowerPoint) Prezence v SharePointu

Firma Počet cestujících zaměstnanců (uživatelů)50 Průměrná superhrubá mzda /měsíc39,000 Kč Schůzky, porady, školení Počet účastníků porady5 +1 Počet porad (měsíc)10 Počet km /účastník a 1 schůzka200 km Průměrná cena za km3,50 Kč Průměrná doba strávená na cestě2 hodiny Náklady na1 měsíc Cestovné30,000 Kč Ztracený čas na cestách29,375 Kč Náklady na porady / měsíc59,375 Kč Investice OCS 2007 Měsíční úspora nákladů ROI (měsíce) Kč Kč 7,9

Firma Počet zaměstnanců (uživatelů)250 Průměrná superhrubá mzda /měsíc39,000 Kč Zvýšení produktivity zaměstnance Úspora času za 1 měsíc / zaměstnance2 týdny Úspory1 měsíc Úspora na 1 zaměstnance (za 1 rok)19,500 Kč Úspora na 250 zaměstnanců (za 1 rok)4,875,000 Kč Investice SharePoint 2010 Roční úspora nákladů ROI (měsíce) Kč 4,875,000 Kč 7 Implementace SharePoint server 4x, Standard a Enterprise CAL 250x.

Případné další úspory díky nahrazení izolovaných systémů nejsou započteny

Komunity Vyhledávání Stránky Kompozice ObsahAnalýzy

Jednoduché nadefinování a správa Zobrazení Dashboardů

Nastavení sledu prací (workflow) Sledování stavu procesů

Formátování a atraktivní zobrazení Kontrola zadaných dat Zobrazení formuláře ve webovém prohlížeči Formulářové služby

Vyhledávání lidí Práce v Office aplikacích na mobilu Dokumenty a LOB data

Vyhledávání dokumentů SharePoint Server 2010 s FAST Search Server 2010 for SharePoint

Vyhledávání lidí

Tvorbu intra/internetových stránek Zákazníci Partneři Zaměstnanci Internet Extranet Intranet

Pás karet Tlačítko pro synchronizaci

Synchronizace změn, ne celých souborů

Seznam autorů Vidíte, kdo edituje