Město Vysoké Mýto Zpracoval: Tomáš Felgr. PROČ VYSOKÉ MÝTO?  Mé rodné město  Město s několika NEJ… Největší čtvercové náměstí v ČR (Evropě) Největší.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Navštivte hlavní město České republiky
Advertisements

Královéhradecký kraj.
Česká Republika Počet obyvatel: Rozloha : km2
Web zábavního areálu – plavecký bazén Michaela Janečková.
vypracoval: Jan Hladký
Island (Islandská republika)
Základní škola Vítkov, Komenského 754, okres Opava, příspěvková organizace PROJEKT V OBLASTI ENVIROMENTÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, VÝCHOVY A OSVĚTY „NOVÁ POZNÁNÍ.
Středočeský kraj.
Z ajímavé BUDOVY a OBJEKTY v BRNĚ První část SOUČASNOST zpracováno - rok 2013.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
Vypracoval : David Dostál
Jihomoravský kraj.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Vypracovala: Alena Opršálová Zdroj: hlava, počítač
Pardubický kraj.
Pardubický kraj Rudolf Bok & Ondra Kulhánek
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ivana Vávrová
Ghana ZŠ a MŠ Křesetice Únor 2012
47.1 Pardubický kraj – poznáš jeho dominanty?
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Pardubický kraj.
Královéhradecký kraj.
FINSKO.
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA BENÁTKY NAD JIZEROU, PRAŽSKÁ 135 projekt v rámci operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Šablona číslo: V/2 Název: Využívání.
Odpovězte na následující otázky
Václav Novák Mikroregiony kraje Vysočina Václav Novák.
Jindřich Zelený AVT Vedoucí práce: Bc. Ing. Roman Malo Ph.D.
Německo.
Nejmocnější státy Evropy
Francie Francie, oficiální název Francouzská republika je demokratický stát, jehož většina území (někdy označovaná jako Metropolitní Francie) se nachází.
EVROPA Stát, který jsem si vybral(a) a doporučuji ho i vám navštívit Název mé fiktivní cestovní kanceláře JMÉNO: TŘÍDA DATUM.
Vsetín Město ve kterém žiji
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Naše kraje a jejich zajímavosti Vlastivěda 4
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká Datum: Název: VY_32_INOVACE_09_ZEMĚPIS Téma: Pardubický kraj Ročník: 9.
Název školyZákladní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektuCZ.1.07./1.4.00/ Název šablony klíčové aktivity Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Irsko Autor: Bařinková Kristýna Třída: Druhá Rok: 2012/2013.
Rozloha: 496 km² Počet obyvatel: Hustota zalidnění: obyvatel/km² Městské části: 57 Hlavní město Praha je nejmenším krajem ČR. Praha patří.
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV Autor: Mgr. Pavla Zrzavecká Datum: Název: VY_32_INOVACE_06_ZEMĚPIS Téma: Hlavní město Praha Ročník:
 Hlavní + největší město ČR  Zároveň kraj a statutární město  Rozloha: 496 km²  Obyvatel: 1,3 mil  Primátor: RNDr. Tomáš Hudeček  Nadmořská výška:
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název: VY_12_INOVACE_013_ Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Název školy:Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:Mgr. Miloš Kluiber Název:VY_32_INOVACE_274_Finsko Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
BAŤŮV MRAKODRAP 21 Trpkoš Jan POHLED NA BUDOVU.
Mapy a plány mapy čtení mapy měřítko mapy vysvětlivky mapy plány.
EVROPSKÁ NEJ… Mgr. Lenka Dostálová prosinec Vlastivěda
Snímky pořízeny v letech 2014 a 2015
PROJEKT KRAJE ČESKÉ REPUBLIKY
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Srovnej kraje podle velikosti rozlohy VY_32_INOVACE_03
Švédsko Open Presentation.
Název školy: Speciální základní škola, Louny, Poděbradova 640, příspěvková organizace autor: Mgr. Věra Elbelová Název materiálu: VY_32_INOVACE_06_PRAHA.
Pardubický kraj.
JIHOČESKÝ KRAJ.
OLOMOUCKÝ KRAJ.
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
BRNO Matěj Pilát
Město a příměstské oblasti
Andorra Vatikán San Marino
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
ANOTACE : a) PRÁCE JE URČENA pro žáky 9. ročníku b) TÉMA: PARDUBICKÝ KRAJ c) CÍL: prohloubení znalostí o tomto kraji d) POMŮCKY: školní atlas ČR, učebnice.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ, KRÁTKÁ 676 AUTOR: MGR
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Vyjmenuj 3 kraje podle velikosti VY_32_INOVACE_04
Dubaj Petr Ambrož 4.A.
OLOMOUCKÝ KRAJ.
Státní regulační komise
Transkript prezentace:

Město Vysoké Mýto Zpracoval: Tomáš Felgr

PROČ VYSOKÉ MÝTO?  Mé rodné město  Město s několika NEJ… Největší čtvercové náměstí v ČR (Evropě) Největší obraz Petra Brandla Největší přírodní koupaliště

ZAJÍMAVOSTI O MĚSTĚ  Počet obyvatel:  Rozloha: 29,59 km2  Nachází se v Pardubickém kraji  Výroba autobusů (dříve Karosa nyní Iveco)  Plavecký bazén se zvedacím dnem  Autodrom se „školou smyku“

ZPRACOVÁNÍ PROJEKTU  Barvy: šedá a zelená (vizuální styl města)  Flashova animace (Adobe flash player) cesta z Brna  Prezentace jak plynul čas o projektu  Anketa

PLÁNOVANÉ DOPLŇKY  Vyřešit logo na úvodní straně  Možná přidat hudbu

DĚKUJI ZA POZORNOST