NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.: +420 608 726 090

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
STAGE 14. CZ.1.07/1.1.24/ Registrační číslo: 1. června 2013Začátek projektu: 31. prosince 2014Konec projektu: 19 měsícůDoba trvání: ,17.
3MA382 Manažerská informatika projektové řízení
E-learningová podpora výuky CAD na FAST VUT v Brně
NEON TV Televizní studio UTB.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Modul Xperimania RNDr. Jarmila Čeperová
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
NEON TV Televizní studio UTB
TV studio FMK Univerzitní televize NEON TV. Základní informace - formální Tomáš Šula, UAAU/KVS1, KVS2 Televizní.
NEON TV Televizní studio UTB
Audiovizuální tvorba v multimédiích Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. MULTIMEDIÁLNÍ ZÁZNAMY NA FAKULTĚ INFORMATIKY MASARYKOVY UNIVERZITY.
Projekt empirického výzkumu
Tutorujeme pomocí Moodle
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
VZNIK KRÁTKÉHO FILMU. Fáze vzniku krátkého filmu s komentářem 1. Přípravná fáze 2. Natáčení 3. Zpracování 4. Titulkování Je vhodné sledovat reportáže.
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
NEON TV Televizní studio UTB
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Spolupráce nebo boj s médii aneb
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
ČESKÝ ROZHLAS PARDUBICE projekt ROZHLASOVÉ POSVÍCENÍ Ing. Martin Kolovratník – ředitel stanice.
Připravil(a): Host:. Obsah přednášky Základní informace o studiu na FPR – I.část  Struktura studia  Semináře a cvičení  Zápočty a zkoušky  Vnitřní.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/8.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Hodnocení pedagogické činnosti studenty 2005/2006.
Výsledky ankety Univerzitní knihovny ZČU Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU?
Nabídka týmu PR. Co už můžete využívat dnes: informační bulletin RADAr obecně orientované prezentace k oběma systémům fact sheets  souhrn podkladů pro.
Design kvantitativního výzkumu 0. Poučení z minulých ročníků a novinky od ZS 2011 poslední aktualizace Jiří Šafr jiri.safr(at)seznam.cz UK FHS.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Naučíme vás komunikovat ?!
Logistika 1. cvičení.
NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch. Údaje o cvičícím Pavel Bžoch Kancelář: UL408 Konzultační hodiny: –Středa 12:05 – 12:50 –Čtvrtek 11:10 – 11:55.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
Jazykový projev Profil a plán předmětu. Cíl předmětu Naučit se využívat mluveného a psaného jazykového projevu  k odpovídající prezentaci sebe sama 
Počítačové hry a animace Poslední cvičení. (2) Osnova GDC Zápočty.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/6.
Program podpory: 15.A Zkvalitňování vzdělávání na vysokých školách Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
BPH_EKOR Ekonomika organizací podzim 2011
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Systém zvyšování kvality výuky anglického jazyka Projekt z OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Schůzka 5. jednání řídícího a realizačního týmu projektu ORSEJ dne
Základy informatiky Přednášející: Ing. Jana Krutišová Cvičící: Ing. Jan Štěbeták.
STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE VZDĚLÁVACÍ SOUSTAVY LIBERECKÉHO KRAJE (projekt KAP LK) ÚVODNÍ KONFERENCE.
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
Příprava a organizace atletických soutěží Přípravná etapa cca 12 – 1 měsíc před konáním Realizace soutěže Závěrečná etapa cca do 1 měsíce po ukončení soutěže.
1 Dopravní simulace Lekce 1:Úvod. 2 Představení Ondřej Přibyl, Ph.D. Schůzky: Konzultační hodiny: dohodou.
PEF ČZU v Praze & ICT Ing. Jiří Mach. Zdroje – Obecné informace pro veřejnost hroch.czu.cz (IS Studium) – Systém pro evidenci studia moodle.czu.cz.
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 Záznamník učitele Bc. Jana Večeřová.
Logistika 1. cvičení.
Bakalářský studijní obor OPTIKA A OPTOMETRIE garantuje KPO
Marketing sportu bp 2086.
Důležité aplikace v IS MU
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Dopravní řešení v územním plánování Úvod do cvičení předmětu DRUP
IM138/9 Interaktivní média - panel odborníků
Samostatné semestrální zadání v předmětu
Transkript prezentace:

NEON TV Televizní studio UTB Mgr. Jan Čada, tel.:

NEON TV je univerzitní televizí, komunitním médiem a cvičnou platformou pro studenty FMK a komunikačním kanálem UTB. Televizní studio UTB je servisní organizací – technickým zázemím pro NEON TV. Mgr. Jan Čada, tel.:

Mgr. Jan Čada (cvičící předmětu TV STUDIO) Anna Jelínková (manažer projektu NEON TV) MgA. Pavel Hruda (garant předmětu)

INFORMACE K PŘEDMĚTU Studijní opory -heslo: 1234 Realizační list (přinést v pondělí k podpisu) -ke stažení FB předmětu (průběžné info k předmětu) - FB skupina (volitelně pro komunikaci v rámci zpravodajského týdne, přidejte si Annu Jelínkovou) INFO

Podmínky zápočtu včasné a korektní odevzdání úkolů v týmu: 3 x VIDEOREPORTÁŽE dle metodiky do 24 hodin od skončení akce 3 x ZPRAVODAJSKÝ ČLÁNEK na web 1x TÝDENNÍ ZPRAVODAJSTVÍ dle metodiky 1x ŽIVÝ přenos akce KOMAG dle dohody podmínky zápočtu

Reportážní tým - docházka Schází se vždy v pondělí a to pouze 2x za semestr. 1.Při vyhodnocení zpravodajství svých předešlých kolegů a zadání témat ke zpracování svého zpravodajství (začátek reportážního týdne) pondělí – pondělí 2.Při odevzdání svého vlastního zpravodajství a jeho vyhodnocení (konec reportážního týdne) pondělí 19:00 U44/215 reportážní tým

Reportážní tým - docházka První pondělí s sebou: -realizační list k podpisu -námět na tři videoreportáže -námět na tři reportážní články -koncept zpravodajského pořadu Druhé pondělí s sebou: -Na YTB kanálu neveřejný pořad zpravodajství -Zápočet je udělen, až po zveřejnění zpravodajství na webu – deadline vždy v pondělí 21:00 reportážní tým

Obsah tvorby reportážního týmu 1. REPORTÁŽ3 x zpravodajský formát (co?kdy?kde?) témata si schvalujeme dopředu, stopáž cca 90 sec, rozhovory, ankety, ruchy, komentář… Každé video musíte uveřejnit na webu jako článek s textem a fotografií. Dle instrukcí v prezentaci: „Jak uveřejnit článek“. ODEVZDÁNÍ NA YOUTUBE + WEB DO 24 HODIN PO SKONČENÍ NATÁČENÍ. AV část

Obsah tvorby reportážního týmu 2. ZPRAVODAJSKÝ POŘAD 1 x moderovaný pořad komponovaný z reportáží, anket, klipů, živých vstupů, besed, rozhovorů,…. Ke všem formátům jsou metodiky na internalu, oba formáty si můžete v ukázkovém provedení prohlédnout na webu www část

Obsah tvorby reportážního týmu 3. ZPRAVODAJSKÝ ČLÁNEK 3x Běžná textová reportáž s fotografií nebo galerií na Všechny vaše výstupy budou podepsané! PŘEDMĚT NEMÁ TEORETICKOU DOTACI (PŘEDNÁŠKU), PROTO ČERPEJTE Z DENNÍHO TELEVIZNÍHO ZPRAVODAJSTVÍ: ČT24, CNN, BBC, CCTV… www část

Zodpovědnost profesí: Studenti oboru Marketingové komunikace zajistí: -JEDNODUŠE: produkci a reportérskou činnost -SLOŽITĚ: -připraví natáčení, zajistí informace k akci -zpracují dramaturgii, ideu zprávy, komentář, moderaci pořadu, prostory, vstupy -ZVEŘEJNĚNÍ A ODEVZDÁNÍ DÍLA -titulky, správnost komentáře, kontrolu díla po všech stránkách, KREATIVU, administrativu, Studenti oborů AV zajistí: -natáčení, postprodukce, techniku, mastering reportážní tým

Výpůjčka techniky V pondělí přinesete vyplněný realizační list k podpisu. Pokud točíte vlastní technikou, děláte dobře. Techniku probereme s každým týmem zvlášť. I SD materiál v PALu exportujte pro YouTube do 1080P. Výsledek bude lepší! TV STUDIO

PŘÍSTUPY DO STUDIA Dle vašeho rozdělení do skupin přes recepci U44. Všední dny 6:00 – 22:00 Víkendy – zavřeno! Vstupem do studia přebíráte odpovědnost, závady hlaste ihned na recepci. TV STUDIO

FAQ Heslo: 1234 Jan Čada, tel.: lék na nejčastější trable

FTP – odevzdávání reportáží YTB kanál: NEONTVCZ heslo:neontv reportazni_tym heslo:neontv YOUTUBE + WEB

??? Mgr. Jan Čada, tel.: Otázky, Návrhy, Připomínky?