Prohloubení odborné spolupráce a propojení ústavů lékařské biofyziky na lékařských fakultách v České republice CZ.1.07/2.4.00/17.0058 Co by mohl (budoucí)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dominika Kalasová, Karel Kolář Talnet, Praha Veletrh nápadů učitelů fyziky , Hradec Králové.
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Zdraví podporující podnik
Dětský pacient v ordinaci praktického lékaře.
Nemocnice pro medvídky
Návod pro přístup k výukovým materiálům pro studium kurzu E-biochemie Univerzita Karlova v Praze - 2. lékařská fakulta UNIVERSITAS CAROLINA PRAGENSIS Univerzita.
Kamila Olševičová, Karel Mls Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové DisCo 2010, 23. – , Plzeň.
Edukační portál MEFANET Použití licencí Creative Commons v medicínském vzdělávání.
ZKUŠENOSTI PRACOVIŠŤ ZAPOJENÝCH DO ŘEŠENÍ PROJETŮ EU NA LF UK PLZEŇ ENDOKRINOLOGICKÝ ÚSTAV V. Zamrazil Endokrinologický ústav Praha Subkatedra endokrinologie.
Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
VÍTEJTE NA ZUBNÍ PLANETĚ
Moderní trendy v problematice testování M. Komenda, Č. Štuka, M. Vejražka, P. Martinková, J. Trnka.
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Organizace výuky TVL K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.
Název: Access – moduly - Microsoft Visual Basic Autor: Ing. Antonín Dvořák Datum (období) vytvoření: Předmět: Informační a komunikační technologie.
Aktivita Aktivita a – „projevená koncentrace“
„Dobrý začátek vede k dobrému konci.“ Walther.  Motivovat  Rozšířit vědomosti  Zapojit do projektů.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta strojní Kontakt: doc.Rudolf Novák.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
ELearning na FIM UHK Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
Medicínské informační centrum pro evropské projekty Medical Information Centre for European Projects.
Účast ve volbách do Akademického senátu Univerzity Karlovy v Praze v letech Vypracoval: Mgr. Daniel Feranc, tajemník AS UK.
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
TZ přednáška Otopné soustavy
Pomoc policistů u porodu v krizové situaci
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
Konference škol vyučujících IT a IE
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
ZKUŠENOSTI S VÝUKOU CHEMIE V PROGRAMU ZUBNÍ LÉKAŘSTVÍ doc. MUDr. A
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
1 Použití kapesních počítačů (PDA) při testování studentů 5. ročníku Rajdl D., Racek J. Ústav klinické biochemie a hematologie LF UK v Plzni.
ALGORITMIZACE A ZÁKLADY PROGRAMOVÁNÍ EFEKTIVNOST ALGORITMŮ – PRVOČÍSLO Vytvořila: RNDr. Ivanka Dvořáčková Gymnázium K. V. Raise, Hlinsko, Adámkova 55 březen.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
Projekt Archivace a zpřístupnění digitálních verzí kvalifikačních prací na Univerzitě Karlově v Praze Mgr. Eva Březinová Brno,
Doc. Dr. Jiří Kofránek, CSc. Bezpečné elektronické recepty Laboratoř biokybernetiky ÚPF Univerzita Karlova v Praze -1. lékařská fakulta.
Harmonogram zimního semestru 2013/2014 Biofyzika – A6M02BFY ALDEBARAN.FELD.CVUT.CZ BIOFYZIKA.
Perspektivy lékařských knihovníků v knihovnicko-informačních.
Tvorba e-learningových kurzů v LMS Moodle

Schola Ludus pro 21. století Iniciativa pro přípravu celonárodního projektu v oblasti „Vzdělávání pro konkurenceschopnost” z prostředků EU Schola Ludus.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů Centrum pro klinické doporučené postupy LF UP v Olomouci Radim Líčeník, Kateřina Ivanová Centrum.
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
1 #. 2 KLINICKÁ BIOCHEMIE © Biochemický ústav LF MU (V.P.) 2010.
X. BRNĚNSKÉ HEMATOLOGICKÉ DNY 3. a Konečná informace Společenský večer Po skončení přednášek dne bude následovat společenský večer.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Vzdělávání v laboratorní medicíně – prezenčně i virtuálně Marie Karlíková, Daniel Rajdl, Ondřej Topolčan Lékařská fakulta UK Plzeň.
1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze špičková, otevřená, přátelská.
STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ, ČESKOSLOVENSKÉ ARMÁDY 408, HRADEC KRÁLOVÉ KRALOVE.ORG LIDSKÉ TĚLO – DOKONALÝ STROJ? (Centrum přírodovědného.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Kultivace systému SVL v ČR Doc. MUDr. Vojtěch Havlas, PhD. Předseda KOR 2. lékařská fakulta UK UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE 2. LÉKAŘSKÁ FAKULTA.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Jana Haberlová Neuromuskulární centrum 2. LF UK a FN Motol, Praha
Pozvánka Brno, Filosofická fakulta, A. Nováka 1
Z historie komise pro historii matematiky a fyziky na MFF UK
Multimediální podpora výuky klinických oborů RITM a MEFANET: Přehled aktivit a návrh meziuniverzitní spolupráce při vytváření vzdělávací sítě lékařských.
Parlament České republiky " PREVENCE SEZÓNNÍ CHŘIPKY V ČR"
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost (OP VK)
MUDr. Jitka Feberová, Ph.D.
Využití technologie RFID ve společnosti Nábytek Penta, s. r. o.
E-learningový kurz e-learningu
Harmonogram zimního semestru 2012/2013
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Přípravné kurzy (programy) a další nabídka k přijímacím zkouškám na UK v akademickém roce 2018/2019 Informační, poradenské a sociální centrum UK Mgr.
Ústav lékařské informatiky, 2. LF UK
KURZY ČESKÉHO JAZYKA pro tzv. STÁŽISTY a POSTGRADUANTY
Dětská klinika LF UP v Olomouci Akademický rok JOURNAL CLUB časopisecký klub Termín: 6. prosince 2017, 13,30- 15,00 hod. Seminární místnost,
Studijní prezenční obory
Transkript prezentace:

Prohloubení odborné spolupráce a propojení ústavů lékařské biofyziky na lékařských fakultách v České republice CZ.1.07/2.4.00/ Co by mohl (budoucí) lékař vědět o materiálech tkáňových výztuží či náhrad 20. března 2012 Ústav lékařské biofyziky Lékařské fakulty UK v Hradci Králové

Program 9.00 – 9.50 Prezence 9.50 – Úvodní slovo (doc. Josef Hanuš) – Nové materiály v medicíně – pohled výrobce (doc. Karel Volenec – ELLA-CS) 10,40 – Volná diskuze – Legislativní pohled na materiály v medicíně (doc. Ivan Pohl – ELLA-CS) – Volná diskuze – Polední přestávka – Mechanické vlastnosti materiálů - teorie (doc. Josef Hanuš) – 13,10 Volná diskuze – Nitinol – vlastnosti a medicínské aplikace (Mgr. Jiří Záhora) – Volná diskuze – Měření fyzikálních vlastností Nitinolu (Mgr. Aleš Bezrouk) 14,20 – Volná diskuze, slovo na závěr přednáškové části – Exkurze ve firmě ELLA-CS

Připravujeme další stáž středa 30. května 2012 počítačové učebny ústavu lékařské biofyziky LF UK Hradec Králové „E-podpora výuky lékařské biofyziky“ Víceúrovňový e-learning - MUDr. T. Nosek, obhajoba dp Testování v Moodle Ambulantní informační systém on-line Projekty Mefanet a IT Medik

Prohloubení odborné spolupráce a propojení ústavů lékařské biofyziky na lékařských fakultách v České republice CZ.1.07/2.4.00/ Vítáme Vás