Perfektní jogurt!. Buďte zdraví a SPLŇTE SI SVÉ ŽIVOTNÍ SNY svým vlastním jogurtem!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství
Advertisements

Automobily a co o nich víme
Jan Chládek ***Škoda Auto***.
Čínské pořekadlo.
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
LEONARDO DA VINCI 2008 Program Leonardo da Vinci je v rámci programu celoživotního učení zaměřen na odborné vzdělávání a přípravu na jiné než vysokoškolské.
ZLOMKY Kateřina Švajdová Miroslava Možná U1ST, 4. ročník.
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve slovních úlohách na I. stupni ZŠ 2 Slovní úloha s kocourkem VY_42_INOVACE_30 Sada 2 Základní škola.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2010 ztratit,
A … jdeme na to - klikni si Poloautomatické střídání stránek s hudbou a poučením :
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ Metodika kurzů snižování nadváhy adolescenty
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků. Ženatý 7 dní Miluji Tě! Ženatý 7 měsíců Samozřejmě Tě miluji. Ženatý 7 roků Když jsem tě miloval, měl jsem odejít.
Cvičení Podle předlohy vytvoř tabulku pro přehled známek.
VLASTNOSTI TROJÚHELNÍKŮ
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Mystika 1.
 Nemocenská je sociální dávka, která nahrazuje nemocným pracujícím ušlý příjem  Podmínkou je, že nemocný je účastníkem zdravotního pojištění  Na.
Umění učit se Petr Machala. …Obracím se na vás, protože mám problém. Pokaždé, když si sednu k učení, nejsem schopen myslet na to, co se mám učit, ale.
1. Jezu, Jezu, můj jsi, můj! | V tomto putování zdejším | k sobě blíž mne přitahuj, | ať jsem vždy ti podobnější(m), | tobě oddán duší, tělem | ve smrti.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118,p.o. Vytvořeno: únor 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ FINANČNÍ GRAMOTNOST NÁKLADY NA BYDLENÍ.
- tomuto pojištění se říká „povinné ručení“ a musí ho uzavřít každý majitel motorového vozidla - je ze zákona povinné - nemáte-li uzavřeno povinné ručení,
Greiner Perfoam.
Žil kdysi chlapec se zlým charakterem. Jeho otec mu dal sáček hřebíků a řekl, aby zabil hřebík do plotu jejich zahrady vždy, když ztratí trpělivost nebo.
Násobení a dělení.
VY_32_INOVACE_04_ Přírodověda pro 4. ročník
Filtrování dat v seznamu Filtrování Možnost najít data podle určitého kritéria, které nás zajímá (např. barva, národnost, země atd.) Nemění se pořadí.
Bonbony Klárka má moc ráda jedny bonbony. V sáčku jich je 5 a stojí 1 korunu. Ale na každé 2 Kč, které zákazník utratí za tyto bonbony, dostane od cukrářky.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Počítání v geometrických tvarech VY_32_INOVACE_18 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka,
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
Tato TANTRA pochází původem z Indie.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.
KAMARÁD NewFoton.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
HESLA PRO KAŽDÝ DEN
Konzumní společnost Petr Machala.
Vypracoval: Petr Majlát
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
Národní program zdraví – projekty podpory zdraví Putování za zdravým jídlem Mít své tělo ráda Krok za krokem za zdravým životem Národní program řešení.
ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL.
Kéž by více lidí pochopilo smysl a význam těchto slov…
Milá Jarmilko, posílám pozdrav, zasloužíž si mnohem více. Já vím, známe se jen krátce. Přátelství je jako láska a mnohdy pohladí otevřené srdce...
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Problematika zabezpečení a vyhledávání motorových vozidel ve vazbě na oblast pojišťovnictví © Ivo Macek 2006.
KATEŘINA NEDOMOVÁ 8.B KRISTÝNA ČÍHALOVÁ 8.B.  CHODILI JSME PO ŠKOLE A PTALI SE LIDÍ OHLEDNĚ JEJICH ŽIVOTNÍHO STYLU  CELKEM JSME SE ZEPTALI 40 LIDÍ 
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr. Veronika Kubincová Název materiálu: VY_32_INOVACE_18_11_ PL- zdravý životní styl Číslo projektu:
1 Úvod. 2 3 Historické 4 Úvod Historické, malebné.
Proč milovat důchod Poloautomatické střídání stránek s hudbou
7 Dní 7 Měsíců 7 Roků.
Výchova ke zdraví 9. A,B Mgr. Silvie Šilingerová
Preventivní, léčebná a represivní opatření přijatá městskou konferencí KADEMF v r prosadit nápis na všech dveřích prodejen a provozoven o neprodávání.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_75_PRV1
Zastav se, aby sis přečetl tuto zprávu –
Pošli toto srdce všem, které nechceš v roce 2012 ztratit,
CO VŠECHNO VÍM O HODINÁCH
Kouření škodí zdraví Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
HESLA TÝDNE „1“
Název: Kontrola odporu vstřikovacího ventilu Autor: Petr Karbulka
Zastav se, aby jsi si prečetl tuto zprávu –
Návštěva Záchranky u nás v Pardubičkách
Vojtěch Razima Societas Rudolhpina
Přednáška 7 SQL – JOIN.
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
Stáž Slovensko – Mechanik opravář motorových vozidel
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

Perfektní jogurt!

Buďte zdraví a SPLŇTE SI SVÉ ŽIVOTNÍ SNY svým vlastním jogurtem!

Kolik lidí TÝDNĚ můžeš nadchnout pro Tvůj jogurt (Esy Pro)? 5 lidí 10 lidí 20 lidí PODÍVEJ, CO SE STANE KDYŽ NADCHNEŠ pouze 1

1. Týden 2 Nadšenci

2. Týdny 4 Nadšenci

3. Týden 8 Nadšenců

4. Týden 16 Nadšenců

Kolik nadšenců budeš mít za 12 týdnů?

5 týdnů = 32 6 týdnů = 64 7 týdnů = týdnů = týdnů = týdnů = týdnů = týdnů = 4.096

5 týdnů = 32 6 týdnů = 64 7 týdnů = týdnů = týdnů = týdnů = týdnů = týdnů = VŮZ Mercedes C180 Audi A6 Škoda FABIA A celá řada dalších vozů... A navíc:

TO JE VŠE!