Ivana Boudová. Člověk v tísni vznikl v roce 1992 Humanitární pomoc v krizových oblastech a podpora dodržování práv ve světě „Postavme školu v Africe trvá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VODA 8. třída.
Advertisements

Význam vody pro člověka
Média a propagace Co můžu udělat, aby se o akci vědělo.
Moderní učebny Atrium s malým vodním prvkem, Zajímavou výuku s …
GYMNÁZIUM, VLAŠIM, TYLOVA
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.
Víte co je nejchudší část Afriky?
Technické zhodnocení domu
Výpočty efektivnosti investic, výpočty odpisů
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Proč Sport nebyl Super Norbert Gulevič a Lukáš Marvan.
Základní zadání POPR (2009 ZS) 1.základní informace k sestavení modelu objektu 2.pro model použijte stávající projekt z výuky nebo jiný dostupný projekt.
Autor: Mgr. Radek Bílý Datum: Naše voda. Náš život.
Mgr. Jakub Karásek ZŠ Liberec, Na Výběžku 118,p.o. Vytvořeno: únor 2013 EU peníze školám CZ 1.07./1.4.00/ FINANČNÍ GRAMOTNOST NÁKLADY NA BYDLENÍ.
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
Nemoc AIDS v Africe.
Prvního září 2004 se v severoosetském Beslanu zastavil život…
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Všechno v mém životě souvisí
Ve třídě je 24 dívek a 8 chlapců. Jakou procentuální část třídy tvoří chlapci? Co tvoří základ? Základ je 100 % Základ je celkový počet dětí ve.
26. Prosince 2004 Tsunami v jihovýchodní Asii.
ICT VL Naše okolí 5.R Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět Tematický okruh: Místo, kde žijeme Anotace:
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Helča Jedličková Kristy Mikulková Anička Filipcová
PROJEKT VEGETAČNÍ PÁSY SVĚTA ( BIOSFÉRA) savany
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
Speciální nabídka pro Směnárny Naší průměrně dobře pracující Agentí dosahují z této činnosti zisku v rozmezí ,- až ,- Kč měsíčně Informační.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
1 PROGRAM PŘEDSTAVUJEME VÁM. 2 Je program, kde můžete získat auto s 0% akontací a příspěvek až 100% na splátky leasingu. Strategie programu Freedom spočívá.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
HOSPODAŘENÍ pro rádce.
Speciální nabídka pro Cestovní kanceláře Naší dobře pracující smluvní Agenti dosahují průměrného zisku z této činnosti v rozmezí ,- až ,- Kč.

Dárcovská SMS Praha, DMS za 4 roky Spuštění projektu – duben 2004 Vysoké Tatry, Tsunami DPH Motivem pro zavedení systému DMS byla společná.
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
Škola.
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
EU peníze školám II.Cizí jazyky Koordinátor: Věra Křížová akreditace - DVPP ze
Součásti:  základní škola – 15 žáků(1 třída s 5-ti postu- povými ročníky)  mateřská škola – 34 dětí (2 třídy)  školní družina – 15 žáků  školní jídelna.
Adaptace sídel Základní škola SEVER Lužická 1208, Hradec Králové.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Omar Zainab Ali Petr Březina 8.B. Seznámení s adopcí Afrických dětí Jde o pomoc dětem, které se nacházejí v podmínkách úplné chudoby. Cílem je především.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Srovnání zdanění podílů na zisku a OSVČ a mzdy. Porovnání varianty: zisk nechám ve firmě 1 mil. Kč, zdaním a vyplatím si ho jako podíl na zisku nebo 1.
Voda Věc,která nás všechny spojuje Daniel Kanaloš a Eliška Lhotáková, ZŠ CHRASTAVA.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Název školy: Základní škola Mnichovo Hradiště Autor DUM: Mgr. Veronika Sluková Název: VY_32_INOVACE_33_Jihočeský kraj_Sluková Téma: Jihočeský kraj Číslo.
ADOPCE NA DÁLKU prvouka. Guinea Hlavní město : Conakry Počet obyvatel: Jazyk: francouzština.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Marcela Zahrádková NÁZEV:VY_12_INOVACE_02B_06_Chudoba a hlad TEMA:Člověk a.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Kam s penězi, aby nezahálely
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Základní informace Škola: Gymnázium a SOŠ Jaroměř, P12
VOŠ A SPŠ JIČÍN ZÁVĚREČNÁ PREZENTACE FIRMY
VY_52_INOVACE_32_Škola Člověk a jeho svět – Prvouka 1. a 2. ročník
Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“
VY_32_INOVACE_278_Jezera, bažiny, umělé nádrže
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Příklady – zadání Jedete na dovolenou do Velké Británie. Chcete tedy hotovost 250 GBP. Kolik to bude stát českých korun? Chcete získat hotovost 1250€.
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
VY_32_INOVACE_04_Matematika_9. a 10.ročník
Kolik svíček na dort vnímání.
Třídní schůzky
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Transkript prezentace:

Ivana Boudová

Člověk v tísni vznikl v roce 1992 Humanitární pomoc v krizových oblastech a podpora dodržování práv ve světě „Postavme školu v Africe trvá od roku 2003 a již se postavilo 12 škol

Cíl projektu je postavit co nejvíce škola v Etiopii Etiopie je nejchudší zemí světa a negramotnost zde dosahuje 60%

RokPočet nových dětí ve školách Počet nových postavených škol Počet nově vybraných peněz Novinky Infostan infostany ve velkých městech, výstavy a koncerty, skauti v Etiopii, trička manuál, nové reklamní spoty, nová grafika triček postaven vodní vrt- zásobuje pitnou vodou lidí Celkem

Škola v městečku Debre Sina

Odhadované náklady na jednu budovu školy 1. základy Kč 2. zdivo Kč 3. střecha Kč 4. tesařské práce Kč 5. vodoinstalace Kč 6. elektroinstalace Kč 7. další Kč CELKEM Kč

Stavební prvky Budovy stavíme z betonových tvárnic, z nichž každá stojí cca 100 Kč Budova (4 třídy a sborovna) Kč Suché záchody (4 latríny) Kč Nádrž na sbírání vody (PVC l) Kč Tvárnice 100 Kč Pytel cementu (50kg) 200 Kč Okno 830x1500mm Kč

Školní potřeby Stejně tak malí žáčci potřebují i pořádné vybavení, které si většina z nich nemůže dovolit. Sešit 40 stran 8 Kč Školní lavice Kč Tabule 800 Kč Učebnice Kč Houba na tabuli 25 Kč

Převodem z účtu Naše číslo účtu: /0300 (ČSOB ) Pomocí DMS Cena DMS je 30 Kč (na konto projektu Postavme školu v Africe bude připsáno 27 Kč). Jednorázová DMS Pošlete DMS AFRIKA na telefonní číslo DMS opakovaně každý měsíc Pošlete DMS ROK AFRIKA na telefonní číslo Koupí konvice Hyundai Aqua Optima Získáte nejen chutnější a čistější vodu, ale také podpoříte dobrou věc. Díky každé prodané konvici získá jedno dítě v Etiopii čistou vodu na jeden měsíc.

Webové stránky Roční zprávy Průběžné kontrolní výstupy Přednášková činnost Video a foto dokumentace