Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Martin Pavlis Microsoft MVP.
Advertisements

Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
MIGRACE SYSTÉMU ALEPH A IMPLEMENTACE PRIMO V KNIHOVNĚ ANTONÍNA ŠVEHLY Setkání uživatelů Aleph, Brno Veronika Synková (ÚZEI KAŠ), Martin.
Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Exchange 2013 – Autodiscover - přehled
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Skupinová politika Windows 200x - požadavky
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Přednáška č. 5 Proces návrhu databáze
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
VY_I/2_INOVACE_66_Word Word Miroslav Kaňok.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Technologie portálu Pavel Krayzel CELN o.s.
Technologická centra a hostování Jihlava
Telephone-based Presales Technical Support Peter Rus.
ESET - Chytré řešení bezpečnosti dat Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET Software spol. s r.o.
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
Aukro.cz – projektový management v e-commerce Tereza Kabrdová.
Prezentace bakalářské práce. Josef Karliak, DiS. Monitoring záložních zdrojů UPS připojených do sítě Fakultní nemocnice v Hradci Králové.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání
Online kalendář Pavla Dostálová 22. dubna Obsah Kalendáře Mozilla Sunbird / Lightning Mozilla Sunbird Portable Edition version Jak publikovat.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
JIRA školení.
2 Novinky Exchange LyncCompliance Scénáře nasazení EXIT Partnerský ekosystém Ukázka Exchange Lync.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Skupinové politiky 3 Správa softwaru. Životní cyklus softwaru v AD.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Jan Bartoš MPC,MCTS. OFFICE 365 ÚVOD Microsoft Office 365 Správa a automatizace prostředí Office 365 pomocí Windows PowerShell Základní přehled a vlastnosti.
CIS Cizinecký informační systém
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Zuzana Sedláková Microsoft Corporation
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Úkol 1 - řešení týmové komunikace Promovaní inženýři (tým A, s út 12.45)
Vítejte v čase služeb. Konference Office 365 Aleš Růžička Ředitel divize Information Worker, Microsoft ČR.
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
Studentská PARDUBICE Implementace MIIS na Univerzitě Pardubice Petr Švec, Univerzita Pardubice.
Miroslav Skokan IT Security Consultant
Pohled uživatele.
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Návrh systému sdílení GIS dat v rámci společnosti MND,a. s. Vedoucí Ing. Jan Růžička Ph.D.
Ivana Topolová VŠE v Praze
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Fenix II - IS nové generace Michal Varga.
E- MAIL Ing. Jiří Šilhán. E LEKTRONICKÁ POŠTA NEBOLI vývoj od počátku sítí – původní návrh pouze pro přenos krátkých textových zpráv (ASCII) základní.
SVAZEK NEDEDIKOVANÝCH PRACOVNÍCH STANIC NA BÁZI OS LINUX DANIEL LANGR DIPLOMOVÁ PRÁCE 2004.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Řešení rozhodovacího problému Volba kancelářského software (Microsoft Office vs. Open Office) v prostředí podniku Autor: Dalibor Kaláb Ročník II: 2006/2007.
Migrace EIS Magion na servery s Windows 2012
Vybudování Technologického centra MěÚ Vyškov
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 2
Transkript prezentace:

Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Cíle projektu hostovaných služeb Nahradit stávající řešení systémem s jinými kvalitativními předpoklady Zajistit mobilní přístup ke potřebným agendám Kalendář Úkoly Sdílené dokumenty, kalendáře Plná integrace s MS Office produkty (Outlook, Word, Excel, PowerPoint) Celý systém musí běžet v režimu 24x7x365 bez výrazné zátěže vlastního IT

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Průběh projektu Testování několika různých platforem a řešení Výběr řešení > hostovaný MS Exchange Start implementace Otevření testovacích účtů a přesměrování doménových záznamů na nové servery Migrace potřebných dat z původní platformy do nových mailboxů Vyškolení uživatelů i administrátora systému Rutinní provoz Bez větších problémů nebo výpadků dostupnosti Uživatelé jsou spokojení se systémem i jeho vlastnostmi Možnost monitorovat provoz i stav prostředí vzdáleně

| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Aktuální stav – postřehy z provozu Benefity Microsoft Office365 Vstřícný přístup provozovatele i technické podpory při řešení akutních problémů (blokace účtu, ztráta hesla a pod. ) Transparentnost služeb a poplatků Pohled správce Správa uživatelských kont je odlišná od lokální instalace MS Exchange serveru Některá „normální nastavení“ nejsou dostupná v hostované verzi Pohled uživatele Není snadné nastavení mobilního přístupu (volbou by byla jednoduchá doména třetího řádu) Požadavek na změnu hesla není uživateli avizován a heslo nelze změnit z prostředí MS Outlook Prostor pro vylepšení Fakturace pro ověřené partnery (dlouhodobé platby kartou jsou někdy problém) Upravit rozhraní správy hostingu tak, aby více odpovídalo vzhledu a logice lokálního serveru

Děkuji za pozornost