SKELETON.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Historie zimních olympijských her!!
Advertisements

BASKETBAL II..
FLORBAL.
SKOKY NA LYŽÍCH.
Budějovický Budvar reklamní aktivity
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
NEJVĚTŠÍ SVĚTOVÍ LYŽAŘI - KLASICI
politické formy států a příklady
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
Najdi na slepé mapě Evropy státy podle zadání
TURNÉ ČTYŘ MŮSTKŮ.
ATLETIKA 2.
Členění států A/ podle územního uspořádání B/ podle státního zřízení C/ podle způsobů řízení jejich hospodářství D/ podle míry samostatnosti.
Identifikátor materiálu: EU
RYCHLOBRUSLENÍ.
STÁTNÍ HRANICE Území státu je suchozemský prostor, vnitřní a pobřežní vody i pod nimi a vzdušný prostor nad nimi – odděleno státní hranicí.
BIATLON.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
DÁLKOVÉ BĚHY.
SHORT TRACK.
Plži (Gastropoda) Měkkýši Matěj Vyskočil.
HOD OŠTĚPEM.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
ATLETIKA.
SYNCHRONIZOVANÉ PLAVÁNÍ
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Poloha, rozloha, lidnatost
LETY NA LYŽÍCH.
Čísla kolem nás (MĚNA).
RUSKO Jan Vaněk.
CURLING.
Mineralogický systém Uhličitany
Anotace Kanada – opakovaci test Autor Mgr. Petra Vavrušková Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci zvládají vypracovat následný test znalosti Speciální vzdělávací.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
BIATLON – PRAVIDLA, SP, MS, OH
BOBY.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Milotová, Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Halový víceboj mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
SKATEBOARDING a SNOWBOARDING.
CESTOVNÍ RUCH.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Ženský halový atletický pětiboj
Jazyky.
Ústava ČR - historie VY_INOVACE_32_OBN_904 Autor: Mgr. Miroslav Říha Vytvořeno : prosinec 2012 Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola.
KANADA Obr.1. KANADA - Rozloha: km² - Počet obyvatel: Hustota zalidnění: 3,26 ob. / km² - Státní zřízení: federativní konstituční.
Snowboarding. Snowboard  je prkno pevně připnuté k nohám jezdce, určené k sportovnímu využití na sněhu  dlouhé je přibližně cm (mělo by jezdci.
MEZINÁRODNÍ LYŽAŘSKÁ FEDERACE francouzsky Fédération Internationale de Ski jje hlavní mezinárodní organizace lyžařských sportů, bbyla založena během.
Šablona. Anotace : výkladová prezentace věnující se Kanadě jako státu Autor: Mgr.Hana Hilscherová Jazyk: Čeština Očekávaný výstup: porovnává a přiměřeně.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Krátkodobé výměny – tábory nejpopulárnější forma mládežnických výměn.
SŠ, ZŠ A MŠ, KARVINÁ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Zimní sporty Ověřeno: 2. ročník, Cílová skupina: žák základní školy praktické VY_32_INOVACE_24_Zimní sporty_Člověk.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz, Kamenný Přívoz 53, Kamenný Přívoz Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
Jaderná zařízení a jejich dopad na okolní prostředí
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
VZDUŠNICOVCI dýchají soustavou vzdušnic = rozvětvených trubic, které prostupují a okysličují všechny tkáně nejpočetnější skupina živočichů na Zemi patří.
Plavání Jiří Vlk, 5.B Hluchák
STEPI.
AUTOR: Mgr. Bc. Alena Machulková
SVĚTOVÁ NALEZIŠTĚ NEROSTNÝCH SUROVIN
Cimbál Denisa Zpěváková Sekunda
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Diana Jančářová NÁZEV: Státy světa podle správního členění TÉMATICKÝ.
Pokus. konec.
Měřítko Procvičování i s výsledky
VY_32_INOVACE_06_21_okénko do přírody- zima
Z á p a s y Č e s k é h o t ý m u N a M S v h o k e j i Utkání
Transkript prezentace:

SKELETON

HISTORIE Skeleton je zimní sport podobný bobování Závodník sjíždí ledovým korytem na speciálních nízkých saních vleže na břiše hlavou dopředu Saně pro skeleton vypadají jako polstrovaná deska s úchyty po straně opatřená zespodu ocelovými noži Skeleton byl součástí OH v roce 1928, v roce 1948 a pak až v roce 2002, od kdy je trvalou součástí

SOUČASNOST Nejúspěšnější zemí ve skeletonu v novodobé historii OH jsou závodníci Kanady Následují je USA, Švýcarsko a Velká Británie V podstatě stejné státy se objevují ve výsledkových listinách i na MS, v posledních letech se k nim přidalo Rusko

Konec prezentace