ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  AutoBusiness  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck.
Jednička na trhu zpravodajských deníků
managementu znalostí podle
S námi máte informační předstih!
CK – činnosti touroperátora
1 KURZ ŘÍZENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A VYUŽITÍ JEJICH VÝSLEDKŮ V PRAXI Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Naše média = Vaše B2B řešení. Tištěná média pro efektivní komunikaci „business-to-business“  Pneu revue  FLEET firemní automobily  Truck & Business.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
n Zprostředkování obchodů se zahraniční klientelou n Vyřizování veškeré korespondence s DE n Tlumočení obchodních jednání n Vyhledávání nových obchodních.
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. Fr. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 15Číslo.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Elektronická publikace
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
EBSCO Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
EurActiv.cz Informační portál o dění v Evropě. PREZENTACE INFORMAČNÍHO PORTÁLU EURACTIV.CZ Obsah Co je EurActiv.cz? Info o EurActiv.com Obsahová struktura.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Typologická matice tisku podle jeho zaměření a cílových skupin čtenářů
Struktura podnikatelského plánu
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
1 Vydávání místního zpravodaje Název: Novoměstsko Periodicita: měsíčník Zahrnuje: informace z Nového Města na Moravě a jeho místních částí Vydavatel: Novoměstská.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Speciální nabídka titulů vydavatelství Economia - Zvýhodněné předplatné na nové nebo navýšené kusy.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně ÚVIS – EDIČNÍ STŘEDISKO
ŽIJEME SPOLU Sdružení obcí ORLICKO Petr Fiala, předseda Sdružení obcí Orlicko Antonín Fiala, manažer.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
» 1 FPguide - Financování katalog úvěrových a leasingových produktů a kreditních karet na českém trhu 1. ročník Charakteristika produktu:
© Macura & partner, a.s. Veletrhy řešení 2015 Právní formy podnikání dané zákonem.
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
Průzkum čtenářské obce časopisu Odpady (ECONOMIA a.s., listopad 2004) výzkum B2B tisk a inzerce (NFO AISA, říjen 2004) Čtenáři časopisu Odpady ECONOMIA.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
> Speciální projekt <
Komunikační platforma PNEU REVUE
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
2004 – Speciální projekty Název Společný projekt časopisů
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Encián Petr Novák Enicán.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ZADÁNÍ semestrální práce studijního předmětu Vydavatelský management
Čtenáři časopisu FP-finanční poradce
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
V. Setkání se starosty obcí
STÁŽ A JEJÍ PŘÍNOS.
Transkript prezentace:

ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a analýzy právních souvislostí, praktické příklady a aplikace. Nedílnou součástí obsahu jsou servisní informace (vzory smluv a právních podání) zaměřené na nejfrekventovanější právní témata spojená s podnikáním. Časopis má poradenský charakter, svou formou je srozumitelný i čtenářům bez právního vzdělání. Součástí předplatitelského servisu časopisu je volný přístup ke specializovaným informacím na jediném českém informačním portálu pro top management Managerweb.cz a elektronické newslettery Finanční Management a HR Management line, které jsou distribuovány do ových schránek předplatitelů ve formátu PDF. Finanční Management vychází každý lichý pátek, HR Management line vychází každý sudý pátek. Čtenáři časopisu jsou manažeři, podnikatelé, podnikoví právníci, advokáti a vedoucí pracovníci státní správy. Právní rádce je mediálním partnerem akce Právník roku. Průměrný náklad v roce 2007: výtisků Cena za výtisk ve volném prodeji: 120 Kč Cena ročního předplatného u Economie: Kč Cena ročního předplatného pro studenty: 735 Kč Základní cena inzerce 1/1 tiskové strany: Kč

ManagerWeb.cz » 2 Výsledky výzkumu – vyhledávání B2B kontaktů Odborný tisk je nejdůležitějším a nejpoužívanějším zdrojem informací o obchodních partnerech v cílové skupině decision makers (údaje jsou uvedeny v tisících) Kde vyhledáváte obchodní kontakty? zdroj: LAE – ČR , GfK Praha, UVDT

ManagerWeb.cz » 3 Struktura čtenářů Oborová struktura čtenářů Předplatitelé dle velikosti firmy zdroj: ECONOMIA, a.s., odd. distribuce a ECONOMIA a.s., průzkum čtenářské obce titulu

ManagerWeb.cz » 4 Struktura čtenářů Pracovní pozice čtenářů/v populaci ČR Vzdělání čtenářů/ populace ČR zdroj: ECONOMIA a.s., průzkum čtenářské obce titulu, Mediaprojekt – SKMO, Gfk, Median, –

ManagerWeb.cz » Tematický plán Důchodové pojištění Téma měsíce/ speciál Komerční příloha Uzávěrka inzerce Datum vydání Právní služby Životní pojištění Vozový park pro business (BA+MŘ+FP+PR+FM 1/1 strana Kč) Leasing, Podílové fondy Pojištění právníků Informační podpora managementu (PR + MŘ 1/1 strana Kč) Vzdělávání Číslo Advokátní služby Telekomunikace (BA+MŘ+FP+PR+FM 1/1 strana Kč) Leasing a povinné ručení Právnická kancelář Vozový park pro business (BA+MŘ+FP+PR+FM 1/1 strana Kč) Strukturální fondy (PR+FM 1/1 strana Kč)

ManagerWeb.cz » 6 Ceník inzerce Newslettery FINANČNÍ MANAGEMENT Periodicita: každý lichý týden Rozsah: čtyři a více stran Distribuce: počet odběratelů HUMAN RECOURCES MANAGEMENT Periodicita: každý sudý týden Rozsah: čtyři a více stran Distribuce: počet odběratelů

ManagerWeb.cz » 7 Kontakty Redakce: Šéfredaktorka: Mgr. Martina Otrubová Tel.: Fax: Inzerce: Lukáš Zíta Tel.: Fax: Mobil: Pavel Horský Tel.: Fax: Mobil: Michaela Glagoličová Tel.: Fax: Mobil: