CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída 8.6.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
EVA srdečně zve na jógu do Chorvatska
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
Hotel Saloon.
Kuba Elderien, s.r.o. Obchodní Akademie Denisovo Nábřeží Náchod web:
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
DOMOV PRO SENIORY Reynkova 3643, Havlíčkův Brod
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
Teplice Připravila:Veronika Kozáková Informace Zajímavosti Výlety Ubytování Pár slov.
S námi si konečně odpočinete…
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Věra Floriánová Třída/ročník:
Motocross Holidays - USA Kde: USA - Kalifornia (San Diego) Kdy: cca 7. března březena 2011 Kapacita: 11 osob Program: trénink na motocyklu 6 dní.
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Vážení přítomní. ve dnech až
 Domov mládeže se nachází v pěkném a klidném prostředí řeky Opavy, cca 15 minut chůze od centra města, 15 minut od autobusového a vlakového nádraží.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
PILSNER ENERGY AUTOŘI: Doubravová Monika Pavelka Martin Seďová Erika
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Ubytovací úsek hotelu Cíl: znát činnosti hotelové recepce, vrátnice a hospodyně, popsat poskytované služby a péči o hosty, umět pracovat s provozní.
Evropská Unie Státy EU –průměrné teploty a srážky v hlavních městech.
Lyžařské středisko HINTERTUX
Geografické údaje Řecka
Cestovní kancelář RELAX S RELAXEM SI UŽÍVÁTE, NA PLÁŽI SE VYHŘÍVÁTE!
Anglie a Paříž pro základní školy
Projekt dětská skupina MOTÝL
BULHARSKO.
Terénní základnu - Rohanov
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Tematicko odborný a poznávací zájezd FRANCIE cena s dotací 5.000,-Kč +15,-€ na vstupy+140,Kč-(nad 18 let 210,-Kč)pojištění bez stravování.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Kuchtová Květoslava Název : VY_32_INOVACE_6A_18_Jihovýchodní.
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_24_17_Z8_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Jihovýchodní Evropa Základní škola Libina, příspěvková.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Jihovýchodní Evropa Zpracovala: Mgr. Kateřina Holá Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
ŠKOLNÍ ZÁJEZD SLOVINSKO Termín:14. – I. Večer odjezd od školy II. Jezírka Zelenci, Planica, Kranjska Gora, jezero Bled III. Soutěska.
ŘECKO A BULHARSKO Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_12_A_16_Řecko a Bulharsko Téma: Vlastivěda.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Dovolená s OS Tatry – Starý Smokovec Starý Smokovec – nové místo pro rekreaci členů OS v Tatrách.
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
Ostružno - Prachovské skály
Výlet Českosaské Švýcarsko
Chorvatsko – ostrov Murter
Škola v přírodě
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Jihovýchodní Evropa - přehled
Letní víkend s Michalem Šubrem
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Řecko Anet a Šárka 5. A.
Zájezd do Českého Švýcarska
Výlet Českosaské Švýcarsko
Řecko Ondřej Munduch 4.A.
Rakousko - Vídeň Jakub Drdla 4. A.
Co jsme si odnesli z Evropy
Česká republika
Co jsme si odnesli z Evropy IRSKO – DUBLIN –
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
Transkript prezentace:

CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída

Všeobecné informace o Bulharsku Místní lidé jsou přátelští a pohostinní. Je tu hezká příroda a krásné písečné pláže. Bulharsko a bulharská přímořská letoviska poskytují svým hostům pestré a neopakovatelné chvíle –jen vybrat podmínky a aktivity podle svých představ.

Zajímavosti Poloha: Bulharská republika leží ve východní části Balkánského ostrova.Východní hranicí je pobřeží Černého moře,dlouhé 378 km. Na severu hraničí s Rumunskem, na západě se Srbskem, Černou Horou a Makedonií. Na jihu s Řeckem. Počet obyvatel: Hlavní město: Sofia Úřední jazyk - je bulharština, ale lze se domluvit i anglicky a česky.

Zajímavosti Ceny: Ceny v Bulharsku jsou cca o 10% nižší než v ČR Měna: Bulharský lev (BGN), 1,95 BGN = 1 EUR Pláže : Jsou písečné, oceněné Modrým praporem ES jako jedny z nejčistších na světě Doba trvání letu : 2 hodiny Časové pásmo : +1 hodina oproti středoevropskému času

Počasí Průměrná teplota vzduchuPrůměrná teplota vody květen25°C23°C červen26°C24°C červenec27°C25°C srpen28°C26°C září25°C říjen24°C

Hermes ****

Hotel Poloha : Hotel Hermes **** se nachází cca 80m od písečné pláže, jen 250 m od centra městečka Carevo. Vybavení : Vstupní hala s recepcí, výtah,lobby bar, klimatizovaná restaurace, internetový koutek za poplatek ( Wi-Fi zdarma),dva venkovní bazény,dětský venkovní bazén, vířívka, bar u bazénu, sauna, masáže…

Ubytování a stravování Klimatizované komfortní pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, telefon, fén).Jsou vybaveny TV/SAT (i s českými programy. Služby Ultra All Inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně,oběd,večeře) a neomezenou konzumaci nealkoholických a některých alkoholických nápojů.

Informace o odletu a příletu Datum obou odletů je 6.7 a příletů 9.7.Odlety- z Pardubic a Prahy Z Pardubic ve 12 :00 Z Prahy v 11:00 Bližší informace na našem u, nebo webových stránkách.

Dětský program Děti po celý pobyt můžou rodiče dávat do dětského koutku kde budou pod dohledem vychovatelek. Budou si zde hrát a učit se novým praktickým věcem. Na konci zájezdu je pro ně připravená soutěž,,Hledání pokladu,, s výletem do aquaparku.

Výlety a náplň zájezdu 1.den přílet a vybalování věcí a seznamování po okolí (volnější den) 2.denVe 15:00 se sejdeme v hale a půjdeme obdivovat památky města 3.den se sejdeme opět v hale ve 14:00 a poplujeme na lodičce kolem Careva. 4.den volný 5.den se uskuteční potápěčský kurz od 15:00 h. 6.den se uskuteční tenisový zápas dětí i dospělých na kurtu za hotelem od 14:00 7. den bude pro děti připravena soutěž hledání pokladu 8. den se rozloučíme a odletíme zpátky domů

Ceník OsobaSlevaKonečná částka Dítě do 3 let12%8520 Kč Dítě do 10 let10%9000 Kč Dospělý5%15000 Kč Senior10%12000Kč

Kontakty Telefon – kancelář : Webové stránky